Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak załozyć nawet

prezerwatywy ile kosztują i gdzie kupic i jak spytac o nie ?????

Polecane posty

Gość nie wiem jak załozyć nawet

Gość przez głowe
a czy sa strony z instrukcja zakładania i innymi instrukcjami do nich

Gość trusskawka
Zapytaj panią w sklepie, to Ci pokaże :classic_cool:

Gość masturbujaca sie
ja kiedys sobie kupowalam do masturbacji i tak sie wstydzilam, ze najpierw weszlam do 1 apteki a za mna wszedl dziadek z laska to pomyslalam ze dostanie zawalu jak zobaczy co kupuje wiec wyszlam, pozniej w 2 aptece podeszlam do okienka i...kupilam chusteczki higieniczne :D W koncu poszlam do rossmana i kupilam olwke i swieczke (do sprawiania sobie przyjemnosci) i zawstydzilam sie ze jak wloze paczke prezerwatyw do takiego zestawu to kazdy bedzie wiedzial co bede robic :D w koncu, juz na moim osiedlu nie mialam wyjscia , weszlam do apteki i cala czerwona poproosilam paczke prezerwatyw a babka jeszcze sie zaczela pytac czy ze srodkiem naiwlazajacym itd. :O to byl koszmat, wtedy kupilam 1 i ostatni raz od razu 2 paczki :D hehehe

Gość trusskawka
masturbująca - to może na wszelki wypadek sprawdź date ważności?

Gość masturbujaca sie
aha, i jeszcze w realu bylam, juz chcialam polozyc na tasme gdy zauwazylam ze kasjerem jest jakis student i sie zawstydzilam :P dAle mysle ze wlasnie w supermarkecie najlepiej ;) Kosztuja - take najtansze chyba 3 zl a durexy chyba z 10 zł ;)

Gość rttyyy
najlepiej jest kupic na allegro

Gość masturbujaca sie
nie no juz dawno je zuzylam jakos w ciagu tygodnia ;) Pozniej sprawialam sobie inaczej przyjemnosc bez stresow takich a taeraz znowu mam faceta wiec jest ok :D Ale ile sie nastresowalam wtedy hehehe

Gość masturbujaca sie
na allegro hehe a tu mamusia przypadkiem otworzy :D

Gość upupuip
:D

wszedzie dostaniesz.w supermarkecie, w \"żabce\", w \"biedronce\", na stacji benzynowej, w kiosku, w sklepie za rogiem. rozne ceny od 2zl-5zl. instrukcja w srodku opakowania

Gość taxi900
W Internecie duzo jest sklepow z takimi ... Artefaktami :P np. gumki.pl

Gość gość
Kup na allegro z apteki lub ze sklepu online i masz święty spokój :)

Gość kalim
oj ja też przeżywałem stresy :P przy kupnie pierwszych prezerwatyw dlatego od razu kupiłem 20 szt w kiosku ruchu to były czasy gdzie sprzedawana były na sztuki, nie pamiętam jak się nazywały za to wiem że używaliśmy ich do napełniania wodą i siup gość mokry :D teraz zresztą wiem że to był jedyny słuszny sposób użytkowania bo jeżeli brać pod uwagę antykoncepcję no to cóż skuteczność była na poziomie kalendarzyka :P i to tylko przy łączeniu obu metod :D

Gość Benny B. Good
Jeśli kupować to tylko i wyłącznie w aptece. Tam fachowo przechowują w odpowiednich warunkach i po użyciu jest bardzo małe ryzyko kinder-niespodzianki. Zdecydowanie odrazdzam kupno na stacjach benzynowych, w supermarketach, czy kioskach ruchu. Nie dość, że mogą być zleżałe i po terminie ważności, to jeszcze nie wiadomo, czy kioskarki nie bawią się robieniem dziur.

Gość Adik zawoddowy ruchacz
Ja to ojscu podbieram ;d

Gość antoiija
ja od jakiegos czasu zaopatruje sie na superapteka pl

Gość gość
12 sztuk kupisz w Lidlu-najtaniej wychodzi:D

Gość gość
Ja polecam sklep www.econdom.pl mają bardzo duży wybór i porównując inne sklepy online najniższe ceny. Paczka przychodzi błyskawicznie i bardzo dyskretnie. Na zapytania odpowiadają szybko i rzeczowo. Według mnie to najlepszy sklep z prezerwatywami w sieci. http://econdom.pl/

Gość gość
Ja sie mamy zapytalam i mi wszystko dokladnie powiedziala i mi tez kupila bez problemow a do tego z doswiadczenia pare rad mi dala

Są zdecydowanie z drogie Powinni je rozdawać za darmo. ;) Najlepiej w aptece. I nie spytać tylko głośno i wyraźnie poprosić panią magister o upatrzony wcześniej model. Jak wchodzisz do piekarni i prosisz o bułki też się rumienisz?

Gość gość
Haha temat przypomina mi mnie i mój dylemat jak miałem 14 lat. :D Była w okolicy dziewczyna cyganka, która miała 17 lat, ale już mocno przechodzona. Ta świadomość wcale mi noe przeszkadzała, a wręcz narkęcała bo chciałem seksu a wiedziałem, że umawiając się z nią mam go jak w banku. Poza tym była bardzo ładna, pociągała mnie. Poprosiłem starszego kolegę, żeby kupił mi prezerwatywy i dał parę rad. : D Przeleciałem ją na klatce schodowej w bloku... :P

Gość Veronikas91
to juz lepiej kupic przez internet od oficjalnego dystrybutora np: http://sklep.skyn.pl

Gość gość
Ja kupuję w rossmannie, biorę z półki, otwieram opakowanie, zakładam jedną na próbę aby zobaczyć czy dobrze leży i jak pasuje, to kupuję... tylko ludzie się na mnie dziwnie patrzą.

Gość Lola3419
Dnia 24.08.2010 o 11:51, Gość Benny B. Good napisał:

Jeśli kupować to tylko i wyłącznie w aptece. Tam fachowo przechowują w odpowiednich warunkach i po użyciu jest bardzo małe ryzyko kinder-niespodzianki. Zdecydowanie odrazdzam kupno na stacjach benzynowych, w supermarketach, czy kioskach ruchu. Nie dość, że mogą być zleżałe i po terminie ważności, to jeszcze nie wiadomo, czy kioskarki nie bawią się robieniem dziur.

Nie mamy prawa przebijać kondomów 🙂 pracuje w kiosku i mam kamery nad głową zreszta nie jestem taka suką