Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koryntia ...

śluz prosze wejdzcie

Polecane posty

Gość koryntia ...

mam sluz bialy gesty kolo lechtaczki tak sie "osadza" a z dziurki leci mi normlanie jak mleko:/ ja spojrze tam to czasami normalnie widze. Jestem w teeoretycznie dniach bezplodnych 5 dni do okresu. miala ktoras z was tak? troche boje sie ciazy... prosze podzielcie sie swoimi opiniami:) dziekuje

Gość dzisiaj to samo zauwazylam
u siebie. jestem jakies 3 dni przed okresem. zastanawiam sie co to. do ginekologa ide za 3 tygodnie wiec sie naczekam jeszcze :/

5 dni do okresu to nie powód jeszcze do żadnego strachu ;) Chociaż sama tak miałam ( a właściwie mam ) i juz 3 dni po czasie a tu nic :( Ale biały gęsty śluz to ok . Może tak być z tego co wiem po sobie za czasów kiedy nie panikowałam że mogę być w ciązy to tak miałam więc spoko - sie nie przejmuj i nie stresuj bo to Ci może opóźnić okres i potem będzie jeszcze większa schiza ...

Gość koryntia ...

Gość taki sobie lolek
a ja nie wiem

prawdopodobnie to śluz gestagenny nie płodny, drugiej fazy cyklu

śluz estrogenny jest przejrzysty, szklisty, elastyczny, śliski, ciągnący się, daje uczucie wilgotności w pochwie. Gestagenny - nieprzejrzysty, mętny, kłaczkowaty, gęsty, przyczepny, nie ciągnący się, lepki, nieśliski, białawy lub żółtawy.

Gość koryntia
dziekuje za odpisanie