Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawsze ma się Szanse drugą

Wiza Stany Zjednoczone

Polecane posty

Mam pytanie w listopadzie staralam sie o wize nie dostałam jej pojechalam razem z ojcem wspolnie staralismy sie o te wize niestety zadne z nas nie dostało. Kiedy teraz moge znowu sie o nia starac ?? Po jakim upływie czasu ??

Gość potrzebuje szybko
nie wiem nie pomoge Ci ja dostalam za pierwszym razem bez problemu.. a wlasciwie dlaczego nie dostalas?

Gość szkoda słów
ja tez dostalam za pierwszym razem...ale to byla studencka...moze nie spelnialiscie och wygorowanych wymogów?

powiem tak moj ojciec jest na stałej rencie porusza sie na kulach do pracy wiec tam nie jedzie :/ Ja natomiast koncze nauke w liceum mam 19 lat Spytała sie mnie ta konsulatka dlaczego ja akurat chce wyjechac :/ majac brata starszego Takie głupie moim zdaniem zadała pytanie powiedzialam jej ze moj brat jest niepełnosprawny poniewaz brat i ojciec ulegli wypadku samochodowemu.... Zaproszenie mialam od brata ciotecznego ktory ma zielona karte i zaprosil nas do siebie na ferie :/ I tłumacze jej ze chce wyjechac jedynie na ferie musze wracac do skzoly bo mam mature w maju ona na to PRZYKRO MI BARDZO a ja mysle sobie BUjaj sie

i teraz bede strała sie drugi ale nie wiem po jakim czaside mozna słyszalam ze po roku :/ ale czy to prawda o nie mam pojecia

ja sie tez kiedy staralam,ale mi nie dali fiutki(i teraz siedze w Londynie i nie narzekam:)) i chyba mozesz sie starac po roku tak bynajmniej bylo,ale jak masz pieczatke wbita w paszporcie,ze nie dostalas to wyrob se nowy paszport,bo podobno oni na to patrza.nie wiem dokladnie,tak ktos mi mowil.🖐️

Gość ajfgtrelkivvv
to zalezy na kogo sie trafi mojej kolezanki nie wposcili chociaz miala w stanach umierajaca matke i miala na to papiery nie ma regoly