Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgorzatka20..

MIALAM WPADKE JA JESTEM SZCZESLIWA Z TEGO DAU JAKIM JEST DZIECKO ALE....

Polecane posty

Gość malgorzatka20..

moj chlopak nie bardzo i zada odemnie zebym usunela dziecko poniewaz jestem mloda a on nie chce miec dziecka!!!

Gość Brondynka
Złapałaś go na dziecko?

Gość malgorzatka20..
nie, po prostu antykoncepcja zawiodla...

Gość vcer
to wspolczuje..Dzisiaj ludzie zostaja rodzicami raczej blizej 30 -tki niż 20 -tki

Gość trzeba bylo dupy lepiej
pilnowac i sie nie puszczac przed slubem. za mloda na sex bylas i jestes

Gość pracujesz chociaz
a on pracuje? czym sie zajmujecie? ile jestescie ze sobą?

Gość zooola
teraz dziewczyno najpierw sie kariere robi , a nie dzieci. Zycie sobie marnujesz

Gość Całaaaa Jaaaaa
Skończcie gadać głupoty!!. Stało się i już, to nie jest powód żeby dziewczyne wyzywać! Najwyraźniej facet nie zasługuje na miano bycia ojcem, olej go a na pewno rodzice Ci pomogą i dasz sobie rade. Skoro Ty sie cieszysz i chcesz tego dziecka to nie słuchaj bydlaka bo to widocznie jeszcze szczesniak. Ja sama mam 22 lata i najbardziej czego pragne na dzien dzisiejszy to dziecko. Maleństwo, które będzie zawsze obok mnie. Mam jeszcze studia wiec nie moge sobie na to pozwolić ale gówno prawda że kariera jest najwazniejsza!! Rozumiem, że są kobiety pozbawione instynku i to wlasnie one glownie mysla o marnowaniu życia i karierze na pierwszym miejscu. Wpółczuje im. A Tobie autorko życze duuuzo powodzenia i szczescia. Dasz rade :*

ej ty \"caaała ja\"- przesadziłaś trochę z tym, że kobiety bez instynktu macierzyńskiego marnuja sobie życie robiąc karierę! Aha- i one nie potrzebują współczucia, bo taki jest ich wybór więc daj spokoj z tym moralizatorstwem:o do autorki- jesli ty sie cieszysz, to nie usuwaj ciązy za zadne skarby swiata, bo bedziesz tego zalowac do konca zycia, co innego gdybys sama chciala to zrobic-w kazdym razie nie pozwol na to by ktos inny podjal za ciebie tą decyzje. Facet zachowuje sie niefajnie, to fakt, ale kiedys w koncu dorosnie...choc moze to potrwac lata, kto wie... a masz w kims innym oparcie? Rodzina, przyjaciele chociaz na poczatek? trzymaj sie dzielnie!🌻

Gość aborcja jest morderstwem
ta nielegalna oczywiscie

Gość każda jest morderstwem
nielegalna czy nie , w końcu zabija sie dziecko, fakt ze malutkie, ale to jednak człowiek