Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiak00

NUMER GADU-GADU

Polecane posty

Gość gigamega
o tak! załóż się ! o cukierka -dzieci...

zmienne Ip ma tylko 10 numerów, powtarzających sie cyklicznie :P neostrada min. :P one są ciągle te same, tylko losowo wybierane nikt dla niokgo nie przeznaczy nieskończonej ilości numerów, bo to byłaby tragedia dla serwerów danej sieci

Gość fdfd
proxy jednak daje osłone

titanic_: "a chcesz się założyć, ze ja okresślę sieć w szczególach? tylko muszę mieć numery gg .... nawet jak ma wyłączone p2p" Chętnie ;] a jesteś w stanie powiedzieć coś więcej, niż to że mam neostrade w południowej polsce?

mogę ci ułatwić, podać mogę ci nawet moje ip ;]

Gość gigamega
tytanic a jeśli podam ci moje ip to podasz mi kolor moich włsów, przybliżony wzrost i powiesz co czeka wprzyszłości??

jak osoba ma Cie w liscie kontaktow i jest dostepna ew. zaraz wracam oraz przynajmniej jedno z Was nie znajduje sie za firewallem to sprawdz numer ip i wyskoczy Ci miasto

moje ip: 83.22.210.24 i co na mnie macie? ;] niech ktoś swoim się pochwali to zobaczymy co z tego będzie ;-)

a czego sie spodziewasz ze imie i nazwisko wyskoczy??? korzystasz z centrali telefonicznej w katowicach masz neostrade a tutaj mozesz sobei dokladniejsze dane sprwdzic http://ripe.net/fcgi-bin/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=83.22.210.24&Advanced+Search+Form=Advanced+Search+Form poza tym mozesz wyslac pinga i sprawdzic przez jakie serwery przechodzi polacznei miedzy sprawdzjacym a sprawdznym i wiele innych rzeczy.

coś mało powiedziałeś o moim ip z samego ip można dowiedzieć się więcej ;] podaj swoje to zobaczysz

10.0.0.11:D:D:D:D:D:D:D:D a tak powaznie to podobny zakres tylko poczatek 80.29 - chyba nie chce mi sie sprawdzac.

na podstawie ip bez problrmu można sprawdzić nawet typ systemu operacyjnego, jak długo komp jest włączony, czy też która na nim godzina. domyślam się po adresie, że masz sprzętowy router/modem. jeśli jednak to router programowy to taka adresacja źle świadczy o adminie sieci :P

jutro sobie poczytam co wywnioskowales teraz spadam 🖐️

router jest sprzetowy ale nazwy nie podam bo mam haslo domyslne:D:D:D:D:D:D a system to mozesz sprawdzic za pomoca tej storny ktorej adres podalem

a zreszta moge Ci podac nawet haslo \"epicrouter\" i zapraszam do mnie:D:D:D tylko jeszcze musisz 3 liczbe z ip zdobyc jakos:D:D:D

planetka? dodam, że dorabiam w sieciach wifi ;]

nie nie uzywam tego :P:P:P ja mam dobry sprzet.

to byla prosta zagadka chociaz sa dwie mozliwosci ja mam ten drugi ktorego nazwy na pewneo nie znasz.sadzilem jednak iz powiesz ze to asmax.widze ze sie nie pobawimy.ja nie robie w wifi ale planeta bym nie kupil:P:P dobra spadam 🖐️

Gość zawsze mozesz zmienić nr gg