Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izaaaaaaaaaaaaa

ratunku mój szczeniak

Polecane posty

Gość izaaaaaaaaaaaaa

Mój psiak dzisiaj rano 6 razy wymiotował ,ale biegunki nie miał,byłam u weta ktora stwierdziła ze psiak ma ponad 40 stopni gorączki,jest oczywiscie po całym cyklu szczepien,dostał 5 zastrzyków i kroplówke.O 18 byłąm jeszcze raz u weta aby skontrolowac temp,była 39 ,a teraz od 2 godzin psiak ma 39,8 i jest bardzo osowiały.Według weta to jakas infekcja wirusowa,ale napewno nie nosówka czy parwowiroza.Jest noc a ja jestem przerazona.Jak zbic psiakowi temperaturę,boję sie ze nie dożyje rana.Błagam pomóźcie

A dyżuru nocnego nie ma? Ile pies wazy i w jakim wieku jest? jakie dostał leki?

39 stopni u psa to chyba raczej jeszcze nie jakoś duzo....u psa normalna temp to właśnie 38-39 st no ale skoro są inne niepokojące objawy...:( czy ta lecznica ma dyzur całodobowy?ja na szczeście mam taką w mieście(czynna cała dobę) i zawsze jak coś sie dzieje mogę o kazdej porze dnia i nocy zadzwonic czy przyjechac,Tobie radziłabym też zadzwonic i spytać sie co robic

Gość izaaaaaaaaaaaaa
Pies ma ponad 5 miesiecy wazy 7 kilo :(

Gość izaaaaaaaaaaaaa
na całodobowym nie odbierają ale ja nawet nie mam jak dojechac na drugi kawałek miasta,kasę na leki mam gorzej z taksówką,boże boję się.Nie mam nocnego autobusu :( ma teraz 39,8 i już na szczęście nie rośnie.w dzień rano miał ponad 40.Rano jak pisałam juz wymiotował,lekarka dała mu 5 zastrzyków i kroplówkę,a ja teraz podaję mu wodę do pyszczka.

Gość izaaaaaaaaaaaaa
dwie godziny temu raz zwymiotował,ale ogólnie od rana jest spokój tylko ta temperatura :(

Gość izaaaaaaaaaaaaa
weterynarz moja jest od 9 rano ja choruję na cieżką depresję z agorafobią jak umrze mi pies nie dam rady

Gość izaaaaaaaaaaaaa
temperaturę dalej ma 39,8 ale wreszcie jakos sie chwilowo ożywił.chyba jest głodny ale według wet nie mogę go dzisiaj nakarmić

Gość izaaaaaaaaaaaaa
gdyby to ode mnie zależało to szłabym z nim piechota na koniec miasta,ale właśnie choruje na agorafobie po wypadku i czesto mdleję na ulicy,a mój cholerny facet stwierdził ze nic psu nie będzie jak poczeka do rana :(

Gość izaaaaaaaaaaaaa
ten jebany brak kasy zawsze przeszkadza jak się jest na czyimś utrzymaniu,a ja chyba nigdy z tej piersolonej depresji nie wyjde :(