Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka sobie matka

OGLĄDAŁAM TO I CAŁY CZAS PŁAKAŁAM

Polecane posty

Gość taki sobie syn
ja też cały czas placzę...... bo takiej strony nie ma..............

Gość jest tylko trzeba nauczyc
p.s. kocham tę melodie 🌻

Gość zla mama
jakie to smutne :( cieszmy sie ze mamy nasze skarby a wspolczujmy tam mamom , ktore na zawsze utracily swe sloneczka

Gość tiriririri
masakra

Gość
Ja jestem jedną z nich

A co tam jest?? Bo jakoś boję sie wchodzić:(, a ciekawa jestem.

yola13 może po to, by pokazać że świat nie składa się tylko z kretyńskich rozmów o plemnikach i dupczeniu?? By pamiętać, że są ludzie, którzy stracili swe dzieci, że świat nie jest tak kolorowy jak wciskają nam to gazety i uśmiechnięte prowadzące z programów o dzieciach?? A może po to, by osierocone mamy - takie jak ja, nie czuły się same w swym bólu??!!

zaraz zostane zjechana, ale zauwazylam ze są tam wpisy matek ktore poronily i tych ktore urodzily a dziecko im zmarlo... ja nie mowie ze strata dziecka w sensie poronienia nie jest dotkliwa, ale nie mozna tego nigdy porownywac ze strata dziecka matki ktora je urodzila, karmila i np. przez rok, pięc, dziesięc wychowywala... ale nie wiem, nie jestem poki co matką

Widziałam tę stronę :( Już kiedyś....tam można zapalić wirtualny znicz dla dzieciaczki, którego już nie ma. Jest jego imię, data urodzenia i odejścia :(

szalka -----> po prostu jestem w 14tc i jakos nie mam ochoty ogladac takich rzeczy, a takie rzeczy owszem dzieja się ale nie mamy na to wpływu, i nie jest wina nas ciężarnych to ze niektóre babki tracą swoje dzieci, w ciagu ostatnich 15 miesiecy moje jeszcze nienarodzone dziecko straciło jednego dziadka i jedna babcię wiec uwierz mi wiem co to znaczy strata kogos bliskiego, chodziło mi o to ze nie na miejscu jest umieszczanie takich linków tutaj i tyle, nie musisz odrazu byc taka ordynarna

yola to nie ja pojechałam cholerami. Więc zastanów się kto tu jest ordynarny. Trzeba było poczytać to, co napisały dziewczyny i wyciągnąć z ich wypowiedzi wnioski. Wtedy nie musiałabyś na to patrzeć. :P