Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna...obolała

Proszę pomóżcie...

Polecane posty

Gość Smutna...obolała

Czy Któraś z Was Dziewczyny miała taki przypadek. Mianowicie czy gdy zaczęła brać swoje pierwsze tabletki antykoncepcyjne przeraźliwie bolały ją piersi nietylko w czasie ich brania ale nawet w przerwie 7-mio dniowej i nie pojawiło się krwawienie z odstawienia??? Bardzo proszę o odpowiedzi...W ciąży TEORETYCZNIE nie jestem ponieważ podczas stosunku używaliśmy prezerwatywy tj. zakładaliśmy ją gdy chłopak czuł, że niedługo nastąpi wytrysk...Odpowiedzcie proszę

u mnie tak bylo, bralam diane 35 i pierwsze krwawienie z odstawienia nie wystapilo,ale zgodnie z ulotka tak moze byc,potem juz bylo ok, po dianie zawsze bolaly mnie piersi, byly pękate i w zasadzie nie dalo sie ich dotknać, teraz biore jasmin i tez czesto mnie bolą :( taki urok tabletek,wtedy zawsze mowie chlopakowi zeby ich nie ruszal i jakos przeczekuje te dni :)

Gość smutna...obolała
no ja własnie biorę yasmin. Piersi bolą mnie praktycznie cały czas...najpierw bolały przed miesiączką-jak zwykle no ijeszcze w trakcie, wtedy też zaczęłam brać tabletki no i oprócz tego, że plamię lub krwawię codziennie bolą te piersi...tak gdzieś od 8 tabletki bolą cały czas, a od ostatniej to już jest przegięcie bo bolą okropnie, zwłaszcza lewa pierś nawet jak nie dotykam to boli...