Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buba33

W-wa Centralna-Lotnisko ...Jak dotrzec ? w godzine

Polecane posty

Gość buba33

Hej ,moze Wy mi pomozecie.Jutro musze sie przemiescic z dworca centalnego w Warszawie na Lotnisko Okecie.Ale jak ???Mam na to godzine ,taxi odpada -watpie zeby bylo mnie na to stac.Doradzicie mi coś ????

Gość ...............jk
dotrzesz spokojnie w godzinę, autobusem 175 spod dworca

Gość czlowieku co Ty bredzisz
wpadlas na to ze w Warszawie sa autobusu, a w internecie mozna znalesc strone Miejskich Zakladow Transportowych, gdzie znajdziesz rozklady jazdy? niczym dziecko we mgle, moze lepiej nie jedz na to lotnisko bo sie pogubisz!

Gość panika.............
nie przesadzajcie , jak sie nie mieszka w warszawie to nie wszytsko jest takie oczywiste..

Gość buba33
Bardzo Dziekuje ,nie znam W-wy czy przystanek znajduje sie tuz przy dworcu ? Czy trzeba w jakis troszeczke pochodzic zeby go znalezc ?

Gość buba33
Do ,,czlowieku co Ty bredzisz '' skad w Tobie czlowieku tyle sarkazmu ? Przeciez ja tylko prosze o pomoc ,nie chcesz nie odpisuj

Gość panika.............
jak bedziesz w podziemiech to kieruj sie na Ochote, tam bedzie przystanek.

Gość blisko znajdziesz szybko
powodzenia :D

spokojnie. Wystarczy że wsiądziesz w 175- jedzie bezpośrednio z dworca centralnego. Przystanek będziesz miała naprzeciw marriottu, przed głównym wejściem do dworca centralnego. Zresztą zapytasz kogokolwiek - na pewno każdy ci wskaże odpowiednią drogę. A o której mniej więcej będziesz na centralnym i w jaki dzień?

Gość panika.............
oczywiscie wg tych kierynkowskazow zawieszonych pod sufitem;) tam gdzie bedzie Ochota, tam idz;) i to jest naprzeciwko marriotu faktycznie;)

Gość buba33
Dardzo Dziekuje .Bede jutro ok godz 16 ,obawiam sie zbizajacy sie weekend spowoduje ,,tlok dworcowy'' Nie bede mialo duzo czasu na bladzenie a z tego co pamietam dworzec jest duzy ,kilka wejsc ,wyjsc ... Wiec lepiej zapytac kogos z osob wiedzacych ,przynajmniej bede wiedziala w ktora str isc :)

musisz się liczyć z tym że będzie piątek i korki w związku z tym. Zwłaszcza, że będzie to godzina szczytu. Proponuję ci w takim razie wykombinować w razie czego po taksówkę i dzwonić z wcześniejszą rezerwacją- tak ok na godzinę przed jazdą. Wczoraj miałam problem ze złapaniem taksówki, musiałam czekać pół godziny- wolałam przetelepać się tramwajem... ;D

Acha- i kup sobie wcześniej w kiosku bilet, bo kierowcom czasami się nie chce sprzedawać...

Gość buba33
Dziękuje Andzior-ko

Spoko- sama nie jestem z Wawy, ale mieszkam tu już 3 lata i trochę się już znam. I wiem jaki to wielki problem udzielić informacji i zbesztać przy okazji za nic- sama tego doznałam. Życzę ci udanego lotu!

Gość czlowieku co Ty bredzisz
bo o informacje sie pyta jak sie wyczerpalo inne mozliwosci a nie z lenistwa! dziewczyna nawet nie potrafila wpisac w google "autobusy warszawa" czy cos innego rownie odkrywczego i przejrzec strone transportu miejskiego!!!!! ludzie nie mozecie byc tak skandalicznie leniwi bo to odbiera samodzielnosc!

Gość Mila1970.
Pajac .

Gość buba33
Witajcie :) Chciałabym WAM jeszcze raz bardzo podziekowac za pomoc :) Na lotnisko trafiłam bez większych trudności dzięki waszym podpowiedziom .Szczególnie tym ze należy kierować się na Ochotę wg Waszych wskazówek,dotarłam na przystanek i tu przydała się rada (visa-vis Mariotta )Bilet kupiłam wcześniej (tez wasza rada).Podejrzewam iz Gdybym nie zapytała Was to kiepsko byłoby :(:( z czasem na odprawę.Jednak wszystko OK .Dziekuje jeszcze raz za pomoc i pozdrawiam zyczliwych:):):):):)