Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasarunieczka

on ma 27 a ja 34 ale nie wygladam czy to ma sens????

Polecane posty

Gość yasarunieczka

Gość yasarunieczka
dodam że chodzi o długość penisów w cm

Gość czytajac kafe
hehe dobre z tymi centymetrami. a do autorki..a skad my mamy do cholery wiedziec czy to ma sens :o

Gość lumpik
a jaki widzisz problem? 7 lat przeciez to tyle co nic :D powodzenia

Gość to nie ma najmniejszego sensu
różnica wieku wprost porażająca-stop-musicie się rozstać-stop-i to jak najszybciej-stop:classic_cool:

wszystko ma sens jezeli oboje tego chcecie i jest wam ze soba dobrze:)

Gość 67
ma sens, jeśli się kochacie. Ja jestem z facetem 9 lat młodszym, ja mam 40 on 31 i jest nam cudownie. Znikim nie było mi lepiej. Nie wiemile to potrwa ale to nieważne. Warto zyć dla każdej chwili szczęscia. Trzymam kciuki....

67 masz racje tez tak mysle tylko chodzi mi o to czy nie czujesz sie czsami dziwnie ze jestes starsza wiesz mmoze on patrzy na inne mlodsze laski

Gość 67
czuję się dziwnie gdy razem np wychodzimy do restauracji, kelnerki dziwnie patrza i niektóre małolatki tez. Teraz sie już przyzwyczałam ale poczatki były troche hm... krepujące dla mnie. Z jego strony nie spotkałam sie nigdy z jakimkolwiek zainteresowaniem innymi młodszymi kobietami, on zawsze lubił starsze- może dlatego

no to chyba jednak wygladasz na swoje lata skoro spotkalas sie z dziwnymi spojrzeniami ;) Moj znajomy ma 27lat, od dwoch lat spotyka sie z o 10 lat starsza rozwodka (z kilkunastoletnia corka), ale chyba zadne z nich nie traktuje tej znajomosci powaznie, po prostu dobrze sie ze soba bawia bo ona jest typem imprezowiczki (chociaz widac ze to chyba jej sposob na \"przeskoczenie\" wieku bo mnie osobiscie smiesza babki pod 40stkę w np. skorzanej spódnicy z \"charaktyryzacja\" a\'la Pamela...)

Gość 67
DO PASADENKA nie robię z siebie głupka, ma klasę , dbam o siebie ale nie odmładzam się na siłe, nie wygladam na swoje 40 ale tez nie na 30. Mnie tez smiesza takie podstarzałe "małolaty" hihihi TWINGUSIA on jest cudowny, czuły, delikatny. Czuje sie przy nim jak księzniczka. Jesteśmy razem juz 2 lata i ani razu nie pomyślałam ze to był błąd z mojej strony, ze to nie ma sensu

Gość kwiecień-40lat
mój mąż ma 34 lata..ja w tym roku kończę 40 i nie uważam że to jakiś problem...jesteśmy razem 14 lat mamy dwoje dzieci...na początku był trochę szok otoczenia..on kawaler..ja kobieta po przejściach...po latach stało się to normalne i nikt już o tym nie pamięta...to głupie zastanawiać się nad wiekiem...ważne by ludzie się kochali, szanowali..doceniali...a czy ona ma 20 a on 60...czy jest odwrotnie..to nie ma znaczenia...świat się zmienił..kogo dzisiaj drażni panna z dzieckiem?...niewiele osób...ile czasu trzeba by ludzie poszerzyli swoje horyzonty myślowe...i wyszli z tego zaścianka...

Gość wawiak
stare baby.... odmłodniec im sie zachciało przy chłoptasiach...

Gość 67
wawiak, ripostując Twoją wypowiedż- potwierdzasz swoją atrakcyjność przy małolatach bo "stare baby" nawet spojrzeć na Ciebie nie chcą? pozdrawiam...

Gość kwiecień-40lat
na pocieszenie też kiedyś będziesz stara lub stary..błaźnie...a chłoptasie wolą starsze widocznie i jest im z tym dobrze nawet nie rozglądają sie za młodymi..i są bardzo zazdrośni...

Gość kwiecień-40lat
to do wawiak moja wypowiedź wcześniejsza

Gość kwiecień-40lat
brawo 67

Gość 67
kwiecień-40, masz rację ze młodsi faceci sa bardzo zazdrośni o swoje starsze połówki. nie powiem, żeby to nie było miłe .... i podnosi temperature w związku

Gość kwiecień-40lat
67-to prawda miło jest..a jeszcze jak są zazdrośni o młodszych od siebie...

podobno wszystko ma sens :) czy tak naprawde wiek musi zawzyczaj być przeszkodą ?

Gość wawiak
nie trafiliście - jestem geyem :o dodam ze pasywnym :D

Gość kwiecień-40lat
gey też będzie stary..hihihihih

Gość kwiecień-40lat
wawiak.... jako osoba wysoce tolerancyjna...rozumiem Cię...i Twoje zapatrywania...masz do tego prawo...jak każdy człowiek...wytłumacz mi dlaczego jesteś pasywny...nie lubisz seksu, czy wstydzisz się przyznać że jesteś geyem?

Gość 67
wiesz co wawiak, skoro jestes gejem to skąd w Tobie tyle niechęci do dojrzałych kobiet. Mam przyjaciela geja który jest niesamowicie wyrozumiały i to on jest powiernikiem wszystkich mioch tajemnic. A swoją droga to kwiecień-40 ma racje też się kidys zestarzejesz i byc może zakochasz w kimś" niestosownym" wiekiem i co wtedy?