Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klara-malina-15

spadajaca klamka...

Polecane posty

Gość Klara-malina-15

Jutro spotykam się z chłopakiem który od dawna mi sie podobał. Boję się bo jestem 'milcząca" tzn. bardzo nieśmiała. Strach mnie paraliżuje=/ Nie wiem jak rozmawiać z chłopakiem...idziemy, milczymy...jak zagadac? na jaki temet? zbłaźnić sie textem 'ładna dziś pogoda" ;/? doradźcie mi prosze! to dla mnie wazne. i nie wiem co zrobic jak juz sie zegnamy...podac mu reke? przytulić? ;( zawsze popełniam gafy... pomozcie plis..

Gość Klara-malina-15
no i jeszcze co mam zrobić z tym pustym miejscem po górnej jedynce? plissss pomózcie

Gość Klara-malina-15
a i ksywę mam: spadająca klamka😭

Gość Klara-malina-15
podszywaczom dziekujemy =]

Gość tematow jest milion
szkola, gdzie sie uczy, czy jest zadowolony z nauczycieli? muzyka, czego slucha, w jakich klimatach najlepiej sie czuje, gdzie lubi jezdzic na dyskoteki czy ma rodzenstwo, starsze, mlodsze, jakie z nimi ma relacje o czym jeszcze sie gadalo jak sie mialo 15 lat? Nie pamietam, bo to dawno bylo. Wyrobisz sie. Porpostu wyluzuj i nie graj kogos kim nie jestes. Pozwol mu kierowac rozmowa, nie odpowiadaj jedynie na pytania, tylko probuj sama cos od sibie powiedziec.

Gość Brondynka
Nie przejmuj sie tak.

Gość Klara-malina-15
a co z moją ksywą?😭

Gość Klara-malina-15
dzięki, kochane jesteście, a czy mogę porozmawiac z nim o moim pierwszym kontakcie cielesnym?

Gość klara-malina-15
ku***...chyba trzeba nicka zareserwować bo podszywaczy nie brakuje. Dzieki za wypowiedzi :*

Gość paszczucha
nie przejmuj sie po prostu słuchaj , co mówi i nie mysl o tym , jak cie odbiera , tylko zainteresuj sie tym , co opowiada; postaraj sie w to wciagąć , to rozmowa sama sie potoczy ja na przykład godzinami mogę opowiadac o psach i koniach , jak wejdzie się ze mna na ten temat , to nieważne kto , nieważne jak - zaczynam gadac , choc. normalnie też jestem małomówna

Gość Klara-malina-15
musdzę wam powiedzieć ze na spotkaniu było fajowo, szkoda tylko że pośpiesznie zrobiona plomba z gipsu budowlanego odpadła gdy usmiechałam się szeroko w odpowiedzi na jego propozycję chodzenia, co mam teraz roboic znów gafa:(:(:(

Gość Klara-malina-15
i wciąż mi nikt nie radzi co z moją ksywą,tak trochę głupio jak na dziewczynę mówią SPADAJĄCA KLAMKA no nie?

Gość Klara-malina-15
CHCIAŁAM OGŁOSIĆ, ŻE TEMAT JEST ZAMKNIĘTY!! A PODSZYWACZOM NAPRAWDZE DZIĘKUJE ZA ZAINTERESOWANIE TEMATEM I CIERPLIWOSĆ =/ NIE WIEM KOMU NORMALNEMU BY SIE CHCIALO ROBIC COS TAKIEGO... JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA WYPOWIEDZI.