Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość judyta 45

namowy córki

Polecane posty

Gość judyta 45

4 lata temu odszedł odemnie mąż i córka przekonuje mnie żebym kogoś sobie znalazla chce także żeby zmieniła wygląd jak ona określila na bardziej wystrzałowy przefarbowała włosy kupiła nowe ciuchy oraz zaczeła golić nogi i pachy dlatego mam pytanie czy w tym wieku wypada niegdy się nie goliłam i nie wiem jak sie bede czuła jak zareagują koleżanki czy nie bedą się podśmiewywać?

Gość lololo
Pewnie że wypada :) Taka super mamuśka jest na czasie :) A jeśli się boisz gadania koleżanek to zrób tą przemianę powoli. Najpierw ogól nogi i pachy - nawet tego nie zauważą pewnie, a Ty będziesz się super czuła :) Potem pójdź do fryzjera, podetnij włosy i ufarbuj. Potem na zakupy koniecznie z córką. Kup parę fajnych rzeczy i co jakiś czas włóż nową bluzkę, spódnicę itd. Powoli przyzwyczaisz koleżanki do zmiany. Co innego gdybyś poddała się różnym zabiegom (fryzjer itp), założyła super ciuchy i przyszła do pracy tak z dnia na dzień inna, odmieniona.

Gość lilien
przemiany są super w każdymm wieku!!!!!!!tylko pomyśl czy to Ty chcesz zmiany czy Twoja córka... jest ryzyko że gdy zrobisz to dla niej będziesz czuła się jak w przebraniu, skrępowana:(

Gość no wlasnie
Judyta taka mloda kobita z Ciebie i nie golisz nog? :-0 To jak Ty chodzisz w spodnicach? No nie zartuj!

Gość jak najbardziej jestem za
Moja mama w tym roku konczy 44 lata( Ja mam 24) Od zawsze jest zadbana, zawsze goli nogi, pachy, regularnie chodzi do fryzjera, kupuje bardzo fajne ciuchy, pelna klasyka, ale zanwsze na czasie, zreszta czesto wymieniamy sie ciuchami i na ogol jezdzimy razem na zakupy. Wszyscy moi znajomi zazdroszcza mi takiej mamy i nikt nie daje jej tyle lat ile ma. Czesto ludzie mysla ze jestesmy siostrami.Kocham moja mame za to jaka jest i uwiez ze super jest miec taka fajna mame!h

Całkowicie się zgadzam!!!!!!!!! Moja mama w tym roku będzie miała 46 lat i zawsze goli pachy i nogi. Jest zwykłą sprzątaczką, ale jak ludzie spotykaja ja prywatnie, to uwierzyć nie mogą, że to ona. Ubiera się dość modnie....za wiele sobie nie moze pozwolić, ale umie dobrać odpowiednie ciuchy. Moja mamuśka jest Gigantem :) Kocham ją tak bardzo!

nawet powinnaś! takie są teraz kanony estetyki, że owłosienie u żadnej kobiety nie wygląda dobrze, niezależnie od wieku. a co do zmiany, to jestem za! zrób się na bóstwo i żyj dalej!

Gość judyta 45
dodam,że mam niezwykle bujne owłosienie na nogach...ostatnio przez miesiac szukałam pilota do telewizora ,az w koncu sie znalazł szczęsliwie zaplątany gdzies pod kolanem....:O

Gość uwazammm
w tych czasach golic sie po prostu juz wypada moja mama ma lat ponad 50 i goli sie... trzeba isc z duchem czasu i to nie wstyd zadbac o siebie!

Gość judyta 45
Ale dlaczego...czasem jest to praktyczne..np zeszlej zimy zaoszczędziłam 40 litrów oleju na ogrzewaniu..

mój tata zmarł gdy miałam 6 lat, mama miała wtedy 41, bardzo załuję że znalazla faceta i zmienila image (np. zaczela nosic spodnie lub inaczej sie czesac) dopiero po 14 latach.

Czasami warto posłuchac kogos młodszego :)

Gość myslalby kto jasne
nie goli nog,a umie sie pisac na klawiaturze i siedzi tu na forum,zwlaszcza na zdrowiu i urodzie co tu dbaja o siebie ....tiaaa

Gość HGHGHG
e tam dziewczyny przesadzacie, ja mam 27 lat i jak moge to nie gole nog ani pach. A jestem bardzo "nowoczesna" i musze wygladac super do pracy. Moj maz uwaza to za bardzo komiczne, bo na zewnatrz wygladam bardzo dobrze i kazdy mysli, ze ja taka tip top, a wlosy na nogach na kilometr. Szlag mnie trafia w lato, bo musze miec wszystko ogolone i do tego pedicure perfect. Ale jak przychodza chlodne dni, to zapominam o golarce. Co w tym zlego, ze czlowiek jest naturalny w tym nienaturalnym swiecie. Zgadzam sie ze jak chce mama zlowic faceta, to na poczatek warto sie ogolic. haha ;)

Gość Calkiem Zgrabna Prowokacja...

Gość karolcia18
moja mama ma 44 lata i goli nogi tylko do kolan a pach też nie goli z tym że ona ma raczej zadkie owłosienie które nie rzuca się w oczy