Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona od 3 miesięcy

czuje sie oszukana przez męza

Polecane posty

Gość Fizia-Mizia
mistral - walentyny wczoraj byli:D

ej,kurde,nie rozumiem...przeciez chyba wiedzialas jak wyglada malzenstwo przed slubem?twojamama ojcu nieprala skarpet?gotowala oddzielnie?dla mnie jasne jest ze jak piore dla siebie i dzieci to dla niego tez,ze ja tez jem te obiady,ktore ugotuje i korzystam ztego co maz zarobi...ale tez nie zwalniam go w ogole z pracy w domu.jak jest milosc to nie ma takich glupich problemow.I tez mi to cuchnie prowokacja:O

Gość Fizia-Mizia
a ja mam kaca po wczorajszym riki-tiki:p nie zwyczajna jestem:D

Gość Fizia-Mizia
to idź na paczka padlinka, my bawimy sie dalej:p🖐️

Fizia a czemu masz kaca - czy za mocno sie wypinalas????

Gość Fizia-Mizia
:D letko, spadam i ja🖐️

a ja zmusilam meza aby mi pomagal tlumaczac mu ze facet przed tele z piwem w reku to juz nie jest w modzie i aby czul ze kobieta go kocha powinien tez uczestniczyc w pracach domowych nie za wiele ale chocby kolacje ugotowal bo jak ja sie zajmuje dzieckiem to w tym samym czasie nie moge mu ugotowac jesc i na poczatku nic nie gotowalam to byl glodny ale nigdy mi awantur nie robil teraz sam sie pyta w czym mi pomuc aby potem dluzej pobaraszkowac w lozku

Gość ladne masz
dzieciaczki, padlinka:)

Gość AsiaNiebieska
` ladne masz` widać, że nie masz dzieci. Dzieci czyjeś mogą się wydawać okropne, ale miło jest słyszeć tupot nóżek po mieszkaniu. Poczuć małe rączki obejujące za szyję i wsadzić nos w slodkie ciałko córeczki albo synka. Nie wiesz jak dzieci przesłodko pachną i jak cieszy każde słowo, zdanie, uśmiech i sukcesy dzieci.

Gość o żesz ty
asia niebieska - co ma twoja wypowiedzdo ładne masz -ni przypią ni wypiął :-p

Gość Fizia-Mizia
AsiaNiebieska, dzieci to dla Ciebie priorytet w zyciu?

Gość prowokacja to musi byc
nie wierze ze facet bedzie chodzil w brudnych gaciach przez miesiac, bo mu zona nie wypierze:) kompletne bzdury! a zreszta kto normalny najpierw sobie slubuje a potem ze soba mieszka? przeciez to jak kupowanie kota w worki, a pozatym wiekszy stres przy "docieraniu sie". bo z wolnej stopy to wiadomo, poklocicie sie to nie ma stresu, a tak wiezy malzenskie, zobowiazania juz sformalizowane, trudniej, bardziej stresujaco, wiekszy lek ze bedzie nieszczesliwy zwiazek!

Gość nie lubię paczków
Widziały gały co brały. Ja można liczyć, że facet, który zanosi pranie do mamuśki ruszy palcem w bucie w małżeństwie. A poza tym co to za historia z tym brakiem pralki, wygląda na celowe pastwienie się nad tobą. Oboje pracujecie i nie stać was na wzięcie na raty pralki za 900 zł?????? No wybacz. Albo odkupić od kogoś starą. Przecież to jakaś paranoja.

Gość AsiaNiebieska
Ladne Masz, dzieci mam od siedmiu lat i po prostu je kocham, i czasem tez mnie mecza, ale nie wyobrazam sobie, ze mialoby ich teraz zabraknac.Dla mnie wszystko jest wazne.

Gość AsiaNiebieska
Mialo byc do Fizia Mizia!

Gość AsiaNiebieska
Żona od trzech miesięcy - jak Ci się żyje? Czy coś zmieniło się na lepsze lub gorsze? Przykro mi, że takie rzeczy przeżywasz. W małżeństwie bywa trudno, ale musi się znaleźć jakieś wyjście z tej sytuacji. Trzymaj się!

Gość zrób tak
spisz wszystkie obowiązki, w których ci nie pomaga i po prostu je wyceń: np. prasowanie koszuli 10 zł itd. Za rzeczy , przy których ci nie pomaga bierz kase, albo zażądaj zatrudnienia pomocy domowej, skoro jaśnie panu królowi nie chce się palcem kiwnąć. I weź pralkę na raty- to nie kosztuje majątek Billa Gates' a :) Chol...ercia !!! Nie daj się poniżać kobieto!!! I nie ma to nic wspólnego z jakimś ostrym feminizmem- nie pozwalajmy sie zniewalać.

Gość gość
kocham mojego meza pracuje w niemczech ale czatuje z kobieta mowiac ze sie ze mna roztal jest to dla mnie przykre oszukuje mnie basia

Gość gość
od 42 lat jestesmy kochajacym sie malzenstwem ale od jakiegos czasu ja jestem w polsce a on w niemczech zaczyna na czatach nawiazywac znajomosc z mezatka chce sie z nia spotkac a mnie peka serce ze mnie oszukuje bordzo kocham staram sie opanowac nerwy ale czuje ze moge tego nie wytrzymac co robic barbara zostalam przez niego oszukana czy jego milosc do mnie sie wypala rozzalona barbara