Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojna_a

Co się dzieje?? Prosze dziewczyny o pomoc.

Polecane posty

Gość zaniepokojna_a

Na wstepie dodam, że od kiku miesięcy nie wspołzyje, takze ciąza odpada... Mialam dostac okres w sobote, dzis jest czwartek a ja nadal nic... w piątek bolał mnie brzuch, myslalam ze bede miala normalnie w sobote a tu nic... ból brzucha przeszedł a okresu nie ma... Dodam ze kilka dni byłam przeziębiona i bralam Vervex, tabletki do ssania na na kaszel, ale przeciez nie był to antybiotyk :O Co to moze byc??

Gość zaniepokojna_a
Tak, mam już 22 lata a miesiączkuje od 12 r zycia i chyba tylko raz po dłgiej chorobie mi sie przesuneła a tak zawsze co do dnia regularnie... Rok temu bralam Diane35 przez 6 miesięcy ale to przeciez nie ma zadnego wypływu skoro po jej ostawieniu nadal mialam regularne... Czy myslicie ze to jednak przez ten Fervex???

eee nie! Co innego, gdyby to był antybiotyk. Może po prostu samo przeziębienie to spowodowało, albo się czymś stresujesz? :D

Gość zaniepokojna_a
Ael to chyba troche długo tego przesunięcia, dzis juz 5 dzien i nic :O A stresy swoją drogą... mam je od zawsze i jakos nie przeszkadzały w regularnym okresie... Mam nadzieje ze dzis bedzie (choc nic mnie nie boli) :(

Gość znajoma znajomego
mi sie ostatnio rpzesunal az o 6-7dni takze Cię rozumiem :o

Gość zaniepokojna_a
Ale dostalas :D Byłas przeziębiona??

Gość znajoma znajomego
mialam stresy