Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20latkaPL

Mam ochotę na ....mojego ginekologa

Polecane posty

Gość 20latkaPL

Wszystko zaczęło się od tego że musiałam iść do lekarza.Sama nie wiedziałam jakiego bo mam 20 lat i nigdy nie miałam doczynienia z lekarzami więc posłuchałam mojej mamy i poszłam do młodego prosto po stażu ginekologa.Już na wejściu wpadł mi w oko.Młody przystojny wesoły facet.Jak mnie badał myślalam że się rozpłyne.Wiem że jest to głupie.Dziś mam wizytę odbieram wyniki.I już nie mogę się doczekać kiedy tam pójdę a najchętniej zbałamuciłabym go w tym gabinecie hihi.Macie jakieś propozycje jak można uwieść lekarza?A moze ktoś z was miał podobną przygodę ?

Gość Napięcie_znamionowe
Ja nie miałem. Z ginekologiem nieomal raz miałem przyjemność. Zadzwoniłem do przychodni z bólem ucha. Zostałem przez pannę poinformowany, że laryngologa akuratnie nie ma. - A kto jest - zapytałem; - Pediatra i ginekolog; - To poroszę zapisać mnie do ginekologa. Ale zawstydziłem się, i do ginekologa nie poszedłem.

Gość 20latkaPL
:) hihi z bólem ucha tez bym się wstydziła iść do ginekologa :)

Gość Zeby nie wiem jak bardzo
podobal mi sie ginekolog, to nie 'rozplyne sie' przy badaniu:O

Gość Zwierzoczłekoupiór
Mi się ginekolodzy nie podobają wcale. Za to, ginekolożki, i owszem. Byle były ładne :-)

Gość 20latkaPL
:) chciałabym mu siarczyście obciągnać hihihi :)

Gość crx
ja mieszkalem pewien czas u mojej dziewczyny.sie spalismy ze soba.i poznalem jej matke ,ladniejsza niz corka.wiedziala ze nic nie ma pomiedzy mna a jej corka.uwodzila mnie.Jka n n ie bylo corki w domu,czesto mowila czy podoba mi sie jej biustonosz,troche bylo knepujacce,bo mi to pokazywala.no i i chodzila dosc gola,.raz borka byla ze mna i ja pocalowalem,ale przepsroilem zze to wypadek.on chyba m,ysla ze to cos wiecej.a matka mnie podrywala i prosila zebys jej olejek na nogi posmarowala.a ja jak smarwowalaem to nie wytzrzymalem.i calowalem i ,zdjelem biustonosz i calowalalem masowowlaem walislismy sie,byla naga widziszlem jej cipke i dotykalem calowalslwem,lizallem pieersi.weszla corka widziala ,z nia nie jestsem z corka tylko z matka.

Gość p r o w o k aaaaa c ja

Gość durna baba
ja mam podobna sytuacje tylko z moim okulista.. jest boski i na sama mysl o nim robi misie goraco!!! ale nie wiem co zrobic???przykre

Gość ginekolog-30 lat
wiem ze moze sie wam podobaja.ale pamietajcie ze maja zone,moze.Patrzcie co bedzie jak nie bedzie was chcial.bedzie ciepienie,bol i obrazienie i przykrosc.ale ciezko jest zrezygnowac z rodizny,a dla was z bliskiej osoby.jedno wyklucza drugie.a nie stety wdalem sie w romans,chociaz teraz nie zaluje.Moge potem wam opowidziec.Jak hccecie.Napiszcie.

Gość ginekolog-30 lat
I to co napisal jakis gownioarz crx to jest troche ochydne.

Gość gość
Taki ginekolog jak naoglada sie tyle ...... , to nie ma ochoty na sex.

Gość gość
17.30 ciekawe skad ty to wiesz.

Gość gość
Tia, nie ma ochoty na sex :) Dziwne, ze mają żony, dzieci a nawet kochanki. To pewnie dlatego, ze nie mają ochoty na sex :D

Gość gość
Odpuść sobie. Lepiej się z takimi nie wdawać w żadne romanse. Będziesz tylko cierpieć przez takiego jak będziecie romansować w najlepsze a potem on zechce zerwać z Tobą wszelkie kontakty. A bycie w związku z facetem, który jest ginekologiem? Plus to tylko że przebada dokładnie i może coś wykryje przy okazji na czas. A tak to wieczna niepewność, zazdrość, podejrzenia a potem i tak Cię zostawi dla innej. Po co Ci takie problemy?

nie było gin-kobiet w Twoim regionie? chodzenie do faceta tej specjalizacji nie jest normalne, to i Ci się urodziło zboczenie. a tak co do tematu, po prostu powiedz na następnej wizycie, że nadal optujesz za głęboką palcówką, ale tym razem za darmo - powinien zrozumieć. ale jesteś strasznie dziwna

Gość gość
2:01 Ale macie pomysly.hahaha