Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cozadno

ŻENUJĄCY TEN KRAJ...!!!...

Polecane posty

Gość cozadno

Czemu tylko w Polsce na forum internetowym ludzie czepiają się błędów ortograficznych? Ktoś napisze w temacie czy treści jakiegoś problemu wyraz z błędem to zaraz wszyscy mu to wypominają i temat przestaje być ważny.

Gość nzts
Nie denerwuj sie, ludzie sa różni a błędy ortograficzne drażnia i tyle. Ale nie martw sie tresc dla nich jest równie ważna i tego jestem pewna. Pozdrawiam.

Ja rozumiem, ze mozna walnac sie w jakims trudnym wyrazie... ale kiedy ktos w co drugim wyrazie wali błąd.. to juz przegiecie. Jesli nie potrafi faktycznie ortografii, bo w szkole sie opieprzał i jest ogolnym śmierdzącym leniem, to niech odpali worda. Komputer sprawdzi ortografie. Ale po co... Lepiej jest wysłac z trudnoscia wystukana na klawiszach wiadomosc i miec żal do wszystkich. A juz najlepsze jest usprawiedliwanie swojego debilizmu rzekomą dysleksją...

Gość raczej żenujący są ludzie
którzy walą błędy i nie wstydzą się takiej ignorancji

Gość gost
czym ty się przejmujesz???..politycy codziennie popełniają masę błędów i tym się nie przejmują. Doprowadzono do tego że każdy Polak czepia się drugiego Polaka, zamiast kogoś zupełnie innego...

Gość raczej żenujący są ludzie
to nie zwalnia nikogo z odpowiedzialności za własne czyny,naprawiajmy wszystko zaczynając od siebie

Gość bledy ortograficzne
na tym forum sa okropne,czyli wniosek :mlodziez jest niedouczona

Gość zainteresowana klimatem
mi to jakos specjalnie nie przeszkadza, ale od razu wiem z kim mam doczynienia :P :o

Gość kiedyś klikałem dla rozrywki
na pewnym forum niemieckim i zauważyłem, że tamtejsi forumowicze bardzo starannie przestrzegali poprawności, upominali się wzajemnie bądź samorzutnie poprawiali własne błędy. Jednak odbywało się to w formie skrótowej i nienapastliwej. Nie zauważyłem też przy tej okazji zmiany tematu dyskusji :-)