Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko mam

O takim jednym, z którym sie spotykam. Co myslicie???????

Polecane posty

Gość pytanko mam
napiszcie prosze co teraz :(

Gość Na twoim miejscu ...
powiedziala bym mu, że nie lubię być zabawka dla kogoś i trafił pod zły adres :( Widac, że trafiłas jednak na nieodpowiedniego faceta, to zwykły palant, ale nie martw się nie on jeden na świecie 🌼

Gość pytanko mam
na prawde uwazasz, ze jest nieodpowiedzni i traktuje mnie jak zabawkę?? :(

Gość A jak to ty widzisz ...
???????????? Nie wiem czy traktuje ciebie jak zabawkę, trudno mi powiedziec , bo nie znam ani ciebie ani jego, ja pisze tobie to co ja bym zrobiła na twoim miejscu ... ale wiadomo ja to nie ty, nie musisz tak robić. Moim zdaniem jeżeli jest tak jak napisałaś to ja bym się tak czuła, że facet mną się bawi, bo przeciez dorosly, odpowiedzialny mężczyzna wie co chce i umie wybierać. Na tym rownież polega dorosłość na umięjetności wyboru :) Moze on nie pracuje przy kompie, tylko sobie klika z różnymi osobami, a jak wiesz komp to równiez zlodziej czasu, stad u niego ten brak czasu ???????????????......... wiesz, ja nie chce tobie nic narzucać, bo to twoje zycie, twoja sprawa i twoja decyzja, ale patrząc z boku tak to widzę, a ty jak chociaz przez chwilę się zastanowisz, że jednak niestety coś w tym jest, że on nie jest taki wymarzony i .... 🌼