Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mimii z rudym warkoczem

Jak Wam oświadczyli sie Wasi N??

Polecane posty

Jestem ciekawa czy płec brzydka potrafi miec jakies ciekawe pomysły? Wiedziałyscie z wam sie oswiadcza? a moze same oie piersconki wybrałyscie i raezm ustalilisie ten dzien?? OPOWIEDZIE JAK TO BYLO U wAS?

Gość mi mój N
oświadczył się jak Kruszon Aldonie w 1 odcinku Oficera. Byłam zachwycona :D

??? co to oficer i aldona?

Gość Tatry...
A moj kochany facet zrobil mi niespodzianke, kiedys powiedzialam mu pol zartem pol serio ze chcialabym zeby mi sie oswiadczyl na Rysach :) (bardzo lubimy tatry) Pare miesiecy pozniej gdy jechalismy w gory kupil pierscionek, wsadzil go gdzies pomiedzy swoje skarpetki do naszego wspolnego (!) plecaka. Byl kwiecien i mnowsto sniegu i nie byly to Rysy tylko Dolina Chocholowska.. odpoczywalismy nad strumieniem gdy poprosil bym zamknela oczy. Gdy je otworzylam kleczal przede mna z pierscionkiem i "ukradzionym" w TPN krokusem :) Cudowny dzien ....

Gość a ja nie lubię tego klęczenia
i dlatego nie chciałam żeby mój narzeczony klęczał:-) Wydaje mi się to przeżytek..

Moje Kochanie uklękło przede mną w Lesie Łagiewnickiem, gdzie często jeździlismy wieczorem na spacer z dala od miejskiego zgiełku... następnie powiedział, że bardzo mnie kocha i chce, bym została jego żoną i matką jego dzieci :) później wsunął przepiękny pierścionek na palec, a ja byłam w siódmym niebie :) the rest is silence ;)

Gość hehehe heh he he
Fajnie :) Ja też czasami spaceruję sobie po Łagiwnikach z moim TŻ... :)

Gość TŻ
Towarzysz Życia - facet, narzeczony, mąż, co kto chce. No albo Towarzyszka Życia :)