Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eroea

Migrena i ból zębów.....?

Polecane posty

Gość eroea

Czy migrena może być połączona z bólem zębów (a dokładnie szczęki)? Czytam w internecie i w artykułach o migrenie nic nie ma o bólu zebów... Zaznaczam iż zęby są zdrowe.

Gość ból szczeki wraz z bolem
glowy moze byc wywołany przemieszczaniem sie płłatów czaszkowych. minimalnie zmieniaja swoje połozenie (na szwach) a to wywołuje uciskajacy, albo rozpierający bol glowy. Sa ludzie którzy wykonuja specjalne masaze, by pomóc kosciom czaszki umiejscowic sie w odpowiednim miejscu. Po takim masazu moga wystepowac mdłości, zawroty głowy. Bol głowy moze być rownież wywołany poprostu bolem szczeki, wady zgryzu itd. --> ortodonta.

Gość eroea
dzięki🌻 Może ktoś jeszcze coś poradzi?

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość jakastakasobie
mozna kupic takie gumowe gryzaczki, ktore sie zaklada na noc ------------------------- mozliwe ze przez sen nieswiadomie zaciskasz szczeke zbyt mocno

Gość eroea
A możesz napisać cos więcej o tych gryzaczkach? Gdzie to mozna kupić? Kurcze właśnie się zaczyna, boli jak cholera...:O

Gość uuuuuuuuuuuup*

Ja mam ciagly bol zebow, przednich tylnicg, cos w rodzaju mrowienia, bol za uszami, a zaznaczam ze wszyskie zeby sa zdrowie, choc mi sie wierzyc nie chcialo, zrobilam z tysiac przeswietlen i bylam u roznych dentystow a oni dlaej nie wiedza dlaczego mnie tak boli i oczywiscie mowia stres.

Gość podbijam..........

Gość adam

Duzo teraz jest w sprzedazy kompresow zelowych, ja mam Flex i nie narzekam. Dlugo trzymają temperaturkę ;-)