Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytambo nie wiem

Jak dlugo staralyscie sie o dziecko?rok? miesiac?strzal odrazu?

Polecane posty

Wg mojego gina jajnik może pobolewć w terminie spodz. @ przez utrzymujące się ciałko. Ewnetualnie przez powiększająćą się macicę. Ale to nie tak szybko :) Zawsze jest to sprawa indywidualna.

Nam dopiero się udało po 9 miesiącach.Do 7 było intesywnie a potem straciłam nadzieje i daliśmy sobie więcej luzi i udało się.Długo bo długo ale za to się udało

my z mężem 12 cykil a gdy odpuściliśmy to się udało. Życzę cierpliwości - uda sie :)

Gość mamuska201
ja w 1 ciązą staralismy sie pół roku a przy następnej udało sie za pierwszym strzałem a to 9 lat ruznicy no i jestem koniec 3 miesiąca powodzenia ci zycze i szczesliwej ciąży

witam u mnie to od razu za pierwszym razem zaszłam w ciąże.. i od razu miałam ból brzucha a pózniej bardzow wrażliwe piersi i delikatną zgage przez kilka dni.. ból pioersi jest nadal a poza tym nie miałam zadnych oznak typu mdłości itd.. tylko włsnie sluz gesty

w pierwsza ciaze zaszlam przy pierwszej probie -jak sie pozniej podsmiewali znajomi \"co powiedzieli i chcieli to zmajstrowali\" :) na druga ciaze czekalam ponad 3 lata z czego 2 intensywnych staran. no ale juz polowa za nami wiec teraz bedzie tylko z gorki :) powodzenia zycze, czasami warto przestac myslec chciec i sie nakrecac a samo przyjdzie

Gość Martkaa
1 dziecko- 1 cykl. 2 dziecko...........-3 lata starań:( To było straszne, wyniki badań w normie, ja i mąż okazy zdrowia, córeczka zdrowa, a ja mimo intensywnych starań nie mogłam zajść w ciążę. Wyjechaliśmy na długie wakacje, było cudownie i nadal nic, w końcu się udało, ale już dłużej nie zniosłabym tej niepewności.

Hej, staramy się z mężem o dzidzię 10 miesięcy. Nic...:( Czasem mam z tego powodu okropnego dołka, ale wierzę, że w końcu nam się uda!!

Gość zla mama
kinia -nie martw sie , mysmy sie starali przeszlo rok ja juz prawie tracilam nadzieje , a tu niespodzinka dzis facet ma 16 mies. i jest kochany :)

Co ś mi się widzi, że czynnik psychiczny ma wielkie znaczenie. jak się człowiek za bardzo stara, to nici... My specjalnie nie wierzyliśmy, że nam się uda w 1-wszym miesiacu, a jednak ;) P.S. jest temat: jakie były wasze wczesne objawy ciąży? pałeta się od wielu miesięcy na 1-wszych stronach Kafeterii i ma tych stron, że ho-ho! Najlepiej by było tam wpisywać wczesne objawy :)

Gość kropelkirosy
zaszlam w 2 cyklu, bez specjalnych staran. wiadomo kwas foliowy, 15 minut lezenia zaraz po... no i sie udalo! Powodzonka!! mam 31 lat a partner 36 i to bedzie nasz pierwsze malenstwo

Gość pierwsze dziecko
po 9 miesiacach,juz sie balam ze cos jest nie tak drugie od razu i trzecie od razu wiecej nie planuje,hihi