Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka3

dlaczego ona to nam robi???

Polecane posty

byla mojego narzyczonego nie daje mu(nam) spokoju. caly czas wypisuje sms-y ze go kocha, zeby wrocil do niej. najgorsze jest to ze zaczela dzialac na jego psychike i pisze ze sie zabije wylacza telefon na 2-3 godzinki po czym wysyla sms-a zartowalam. ona jest psychicznie chora. wydzwania do rodzicow mojego faceta a jej mataka potrafi zadzwonic do mojego narzyczonego i zaczac go obrazac. oczywiscie o tym wszystkim nie wiedzialam od poczatku co mnie bardzo zabolala... ale co mamy z nia zrobic. moj facet nawet bedzie zmnienial nr. telefonu

chodzi o to ze ona go poprostu nawiedza. kiedys zadzwonila jej matka i powiedziala ze ona podciela sobie zyly

Gość do malutka3
a jak dlugo jestescie razem?? i ile ona z nim byla??

Gość jołjolka
to musisz go zostawic i oddac jej go spowrotem

Gość narzEczony
:o

To rzeczywiscie wrzod na dupie, nie rozumiem jak mozna do takiego stopnia sie ponizac, nie kochasz mnie odchodze i tyle...dla mnie to proste :)

Gość Uważam że ...
facet powinien powiedziec dziewczynie zdecydowanie, że to jest koniec i nie zyczy sobie zadnych sms-ów, telefonow itp. Niech powie jej, ża ma dziewczynę, ktora kocha i z nią wiżże przyszlośc. A on pewnie wysyla jej sms-y , potem dziewczyna robi sobie nadzieję ... i błędne koło... Moim zdaniem to wina twojego faceta

dla mnie to tez njest proste ale dla niej nie!!!!! na poczatku on jej opd dzwonil do niej bo myslal ze w ten sposob jakos jej pomoze i ona sie odczepi. nie stety ona robila sobie nadzieje ze on do niej wroci. ja juz czasami tego nie wytrzymuje jest tak natretna ze glowa mala.

jołjolka ty chyba zartujesz ja jej go nie oddam.on jej mowil ze nie wroci ze jej nie kocha ale do panny to nie dociera. jestesmy ze soba 5 m-cy a on byli 9m-cy

Gość a co za problem zmienić numer
Bo nie wiem o co chodzi? Tyle probemów a proste rozwiązanie...:-(

Ja jednak mysle ze to ta jego była ma nasrane w głowie, co nie widzi ze on ja juz nową kobietke ?! ja w tym momencie na jej miejscu bym odpusciła ... a ta kretynka podcina sobie zyły, dzwoni do jego rodziców , ee no bez przesady to chora dziewczyna jest i Psychiatra sie kłania

:( juz sie gubie we wlasnych myslach. mm jeden wielki balagan w glowie :(

Malutka no ale czym sie przejmujesz? przeciez to Ty jestes z nim heh wyluzuj !! no chyba ze boisz sie ze ona moze Ci go jednak odbic... 🖐️

jej potrzebe jest leczenie. pisze ze spotkaja sie w niebie itd. a moj facet jest delikatny i przejmuje sie tym. wogole jej rodzice mowia mu ze jest wszystkiemu winny, ze to przez niego ona jest w takim stanie a to jej wina bo to przez nia ten zwiazek sie rozpadl bo go zdradzila suka jedna

nie boje sie tego ze mnie zostawi bo nie zostawi. tylko sam fakt ze pisze do niego i wchodzi w nasze zycie czego ja nie lubie jak ktos sie wpierdala...

przejmuje sie samym faktem ze do niego pisze. to nie dzieje sie od tygodnia czy dwoch lecz od 5 m-cy a to jednak dlugo:(

Gość ĆWOKU WSTRETNY
pisze sie NARZECZONY, NARZECZONY, NARZECZONY, "E" NIE "Y"

Gość nie wiesz co zrobić
?????????????????????? pognaj babe, delikatnie ujmując

Gość olcha
nigdy ze bylam w takiej sytuacji jak Ty, ale domyslam sie ze ta laska jest jak natretna mucha. najprostrzym rozwiazaniem jest zmiana nr telefonu. a jesli wciaz bedzie dzownic, to niech Twoj facet nagra np jak mowi ze zabije sie jelsi do niej nie wroci, a potem niech zglosi to na policje jako szantaz(bo to nic innego).

Gość do malutkiej
ja i moj obecny maz mielismy podobny problem. Proponuje Wam zdecydowane kroki - po pierwsze zmiana nr telefonu, i zastrzezenie go od razu, dwa wizyta u psychologa jesli wpedza ona go w poczucie winy, spojrzenie kogos z boku, zwlaszcza fachowca bardzo pomaga, i trzy - ja bym wyslala jej z tego starego numeru tel smsa ze tamte wiadomosci ma zapisane w telefonie i idzie z nimi na policje. i albo faktycznie zlozyc doniesienie albo zachowac je i napsac jej ze jesli jej nekanie se powtorzy to sprawa skonczy sie w sadzie. u nas to pomoglo. trzymaj sie cielpo i nie dajcie sie.

Gość Wiesz co na ...
twoim miejscu dalabym mu dwa tygodnie na załatwienie tej sprawy. Albo powie swojej bylej dziewczynie, że koniec znaczy koniec, albo ... ty powiesz mu zegnaj. Facet po prostu moim zdaniem sam nie wie co chce, bawi się, a to niebezpieczna zabawa, ponieważ nie mozna bawić się innym człowiekiem. Juz nie mowie o to, że łechce to jego ego bo widzi, że ty się denerwujesz, jestes o niego zazdrosna, a tamta liczy, że on wróci ...

dlaczego nie ktore panny tak ciezko mysla. ni to nie j bym zrozumiala. po bolalo by po bolalo ale w koncu by przestalo. ja studjuje psychologie i pomagam swojemu facetowi. Ona w ten sposob mysli ze rozwali ten zwiazek i on do niej wroci ale tak nie bedzie.tylko on ma za dobre serce i chce kazdemu pomoc i to jest zle. on jej powiedzial ze powinna sie leczyc u psychiatry nawet chcial jej nzalatwic lekarza

Gość a dlaczego piszesz narzyczoneg

Gość dzieci
czy Wy nie wiecie co to jest miłość? oczywiście w tym przypadku to już szaleństwo, dziewczyna się zatraciła. ale czy myślicie, że ona nie widzi jak się poniża, widzi dobrze ale jej juz wszystko, bo kocha na śmierć i życie. albo coś sobie w końcu zrobi albo będzie z tego wychodzić latami. trochę współczucia, Was też to może spotkać...

na poczatku to ja czulam sie wszystkiemu winna. obwinialam sie za to ze to przeze mnie ona podciela sobie(jesli wogole podciela) zyly. wmawialam sobie ze jakby nie byl ze mna to ona by nic sobie nie zrobila i to byl moj blad. ale przestalam sie obwiniac. dla mnie tez jest chore ze jej matka w to ingeruje, ja bym nie chciala zeby moi rodzice dzwonili do mojego bylego obrazali go i namawiali zeby do mnie wrocil. moj byly tez mni nie dawal zyc pisal sms-y dzwonil ale powiedzialam raz a stanowczo nie i sie odczepil. chcial nawet mnie szantazowac ale powiedzialam ze jak zacznie mnie szantazowac to nie recze za siebie. i teraz mam spokoj. tylko ze moj facet nie umnie tak powiedziec bo nie chce nikogo zranic.

wiemy co to milosc. kochamy sie oboje ale to jej wina ze ten zwiazek sie rozwalila bo go zdradzila na jego oczach. a jesli dobrze by go znala to by wiedziala ze on zdrady nie wybacza. jak raz zdradzila to i drugi, trzeci i setny raz zdradzi.

Gość Songoq
malutka3 mam wrażenie jakby to niebyła cała prawda

ja juz mam dosyc tego ze ona ingeruje w nasze zycie, ze dzwoni do rodzicow mojego faceta i im zawrace jeszcze gloew jaky nie mieli innych problemow. teraz jest nawet w miare spokojnie ale na poczatku co 5 minut sms-y sygnaly telefony- mialam dosyc. najgorsze jest to ze wiedzialam ze to ona a moj facet mni tego nie mowli. niic nie mowil na jej temat. a ja chcialam wiedziec. wkoncu zaczelam go ciagnac za jezyk mi wszystko opowiedzial