Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

Wiekszosć z Was ma kochanki, które ponoc kochacie, a w domu problemy z zoną- tak twierdzicie. Lecz jezeli to jest prawdą, to jak długo można spotykac sie z inna kobietą i jak długo można igrac z uczuciami tych kobiet? Dlaczego wielu z Was boi sie zakończyć nieudany związek i wyjśc szczęściu na drogę ???

dzieci - przewaznie są i zawsze sie je kochac bedzie? a czy beda szczesliew w takim fikcyjnym związku?

chyba do czasu. rozumiem , ze Twój maz ma kogoś ?

Gość olcha
pytam sie jaka fikcja i jakie dobro dzieci? tatus pieprzy sie z inna, w domu go nie ma. dzieci wychowuja sie bez ojca. no tak. wielka obawa o los dzieci... przestancie pieprzyc takie glupoty! rodzice rozwodza sie ze soba, a nie ze swoimi dziecmi!

tak to wyglada, ale wielu Panów kocha inne kobiety , a boja sie zrobic ten krok by zerwac to co jest fikcją. Czy obawa, ze jego zona bedzie mogła ułozyc sobie na nowo zycie- taki pies ogrodnika, ?? czy tylko wygoda, czy tylko chec posiadania idwóch kobiet ???

Gość olcha
wg mnie to nic innego jak wygodnictwo. kochanka jest-to fajnie.moze cos z tego bedzie, bo zonka taka zla, nie daje tylka, wrzeszczy, ma humory, po prostu znudzila sie. a kochanka, zazwyczaj mlodsza od zony, miesza mu w glowie i chlop wariuje. ja odbieram to nie tyle jako tchorzostwo co wygodnictwo. z kochanka nie wyjdzie to do zony wroce. a te zdradzane przewaznie nie ida do sadu i nie chca rozwodu, bo ludza sie ze mezus wroci (dla mnie to juz zupelny brak godnosci do samej siebie.... ale co tam). ja wiem, ze jest wiele problemow w zwiazku, tyle samo a nawet wiecej pokus czycha naokolo, ale kukra wodna. nie jestesmy zwierzetami, mamy rozum, umiemy opanowac swoje zadze. a jelsi zwiazek, malzenstwo sie sypie to chyba wlasnie zdrowy rozsadek podpowiada ze najpierw trzebna sprobowac ratowac to co jest, a nie skakac na bok. to jest po prostu łatwizna i wygodnictwo.

olcha - zgadzam sie z Twoim pogladem, szkoda tylko ,ze tak mało Panów chce się wypowiedziec w tej sprawie.

hej, hej... zapraszam do dyskusji....

hej, hej... zapraszam do dyskusji....

Wiśta wio łatwo powiedzieć i znowu wydaje się wam,że wszystko można załatwić od ręki :( Wg was drogie panie to wychodzi na to ,że facet jest tylko od tego żeby uczestniczył w spłodzeniu dziecka,a potem uważacie ,że już się nim nie interesuje boć to tylko głupi samiec,który tylko o umoczeniu fiuta myśli :( Nie drogie panie my faceci też mamy uczucia i kochamy swoje dzieci i możecie mówić co chcecie. Dobrze wiem co matki wmawiają dzieciom jeśli mąż odchodzi z domu.Robicie wszystko żeby dziecko znienawidziło ojca opowiadając niestworzone i nieprawdziwe historie o ojcach żeby tylko tego ojca ukarać nienawiścią własnego dziecka bo tylko to wówczas się dla was liczy,a nie dobro dziecka.Ważne jest tylko to aby facetowi dokopać wszelkimi sposobami :o

xyzed kazda Matak, która robi cos takiego swojemu dziecku, nie powinna nazywać się matka. To co jest między nią a jej mężem, to nie ma nic wspólnego z relacja dziecko- ojciec. Kazda matka kochajaca swoje dziecko wie, ze wygadywanie na jego ojca ( nawet jezeli jest to prawda ) i stawianie ojca w złym swietle jest dla dziecka ciosem, a wiec bedzie bolało i kazde dziecko bedzie miało z tego powodu problemy - najczesciej z samym sobą. Wiec która kochajaca matka mogłaby to zrobić ? chyba, ze zła i egiostycznie myśląca, byleby dokopac mezowi. Ale temat jest inny.. :))))

nie wiem - czy byłas, jestes w podobnej sytuacji ?

nie wiem- rozmowna nie jesteś, :)))))))) ale szanuje to, gdyz to Twoja osobista sprawa. Ja juz przez to przeszłam, a moje dziecko nie było kartą przetargową- mój eks i nasze problemy były rozwiązywane miedzy nami. Nie powiem , ze nie bolało, nie było łez i cierppienia, szarpania sie. Dzieci i ich relacje z ojcami powinny byc własciwe - bo to dla ich prawidłowego rozwoju. Pozdrawiam i otwórz sie :)))

panowie, dlaczego wciąz sie ukrywacie:))))))))) brak odwagi by szczerze porozmawiać ???

Przepraszam nie chciałem generalizować ale na co dzień spotykam się z tego rodzaju sprawami i reakcjami skrzywdzonych matek,które pod płaszczykiem \"troski\" o dziecko tak właśnie postępują jak to opisałem,a w rzeczywistości najważniejsza jest urażona duma i chęć zemsty,polegająca na tym (jak to już na forum gdzieś przeczytałem) aby temu skurwielowi odebrać miłość dziecka bo taka dobrze wie,że ojcu też na niej zależy.

a ilu jest takich ojców, którzy poznają nową panią i odchodząc zapominają, zę kiedykolwiek mieli żonę i dzieci a alimenty ściągane przez komornika uważają za karę Boską nałożoną nie wiadomo z jakiego powodu...To tak samo częste jak postępowanie takich matek.

dokładnie tak , zarówno kobiety i mezczyzni potrafia być egiostyczni i szarpać sie o kazde słowo. Kiedy zjawiają sie kłopoty wychodzi z ludzi, nawet tych na \"poziomie\" najzwycvzajniejsze chamstwo i prostactwo. Wiem ,ze sa Panowie, którym nowa kobieta tak przysłoniła oczy,iz zapominaja o swoich dzieciach. To jest zenujace lecz czeste. Chciałabym jednak powrócić do tematu, dlaczego tak wielu Panów mając kochanki, twierdząć, ze je kochaja nie potrafia spojrzec prawdzie w oczy i byc z ukochana osobą- warunek ,ze zony juz nie kochają

zapraszam do dyskusji, wielu z nas- Was może sobie sporo uswiadomić :))))))))))

ściśle na temat nie będę się wypowiadać, nie jestem facetem, nigdy nie miałam kochanka - ale chcętnie poczytam.

temat sie zrodził po przeczytaniu duzej ilosci topiców, w których wiele kobiet tak właśnie ocenia mezczyzn, iz są tchórzami. Wiem, ze nie nalezy generalizować, bo jest wiele związków \"nowych\", w których ludzie sie kochaja i szanują byłych eks. Pytam panów, skad u Was takie postepowanie- dziecka????? Gdzie odwaga i umiejetnosc radzenia sobie z problemami- jeżeli nie da sie juz uratowac związku??? Czy to wygoda ???

Czy prawdziwi męzczyzni wyginęli ????????????????

prawdziwy mezczyzna- zawsze potrafi stawic czoła aktualnym sprawom które nalezy rozwiążac- inaczej to oznacza dojrzałosć, która maja - powinny miec i kobiety-dupek schowa głowę w piasek i nie bedzie widział problemu . trzeba miec odwagę, by umieć sie przyznac do popełnionych grzeszków, błedów pomyłek....i ze kocha sie inna

a ja się obawiam, ze taki wzorzec to nieistniejący mężczyzna-ideał ...:( i że prawdziwy mężczyzna z krwi i kości to właśnie niestety wieczny Piotruś Pan i egoista, który uważa, że należy mu się w życiu wszystko co sprawia mu przyjemność , że należy mu się i żona i kochanka ... dopóki się nie wyda ... a potem to już całkiem inna historia :o

nie wiem- masz rację, tamtych prawdziwych mezczyzn prawie juz nie ma. Ale czy to nie my - kobiety tak ich nauczyłysmy? Czy to nie my pozwoliłysmy im na takie traktowanie nas samych ??? My wszystko mogace kobiety- zawsze zaradne, zawsze umiejace bardzo duzo albo i wiecej oraz radzace sobie ze wszytkimi problemami tego swiata oraz problemami tych panów. Moze tu jest pies pogrzebany ?????

:D stawiasz pytania .... jakby to określić - o skali globalnej :D Tu nie ma jednej odpowiedzi. Możemy sobie tak gdybac do emerytury...

a ty sobie ich niogdy nie zadajesz?