Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

:))))))))) jasne że tak. Kazda z nas tak robi i byle by tylko nie za często i nie ze szkoda dla nas :)))))))

Musze na dzis kończyć. zajrze tu w poniedziałek Pozdróweczka, miło było \"pogadkować \"

czy tylko kobiety potrafia rozmawiać ? Sa gdzies mezczyzni, którzy znajdują się w takiej sytacji i chetnie udowidnia -kobietom iz to nie tak? Ze to... no własnie , co???

Może i jesteśmy egoistami i tchórzami ale to Wy kobiety nas tego nauczyłyście,a my nieprawdziwi faceci też mamy prawo do szczęścia

Bo na drodze często bywa niebezpiecznie :) i można zostać potrąconym ;)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D jaaasneeee, tak, tak xyzed, to my, kobiety jesteśmy wszystkiemu winne :D:D:D:D Chciałoby się rzec- od poczecia , w końcu to my was wydałyśmy na świat na swoją zgubę... :p

Nie powiedziałem,że jesteście winne :) Winni są wszyscy ,a najbardziej to ten na wierchu bo takimi nas stworzył :) Ale gdybym był na miejscu Adama,to sam chętnie bym swoje ziobro oddał :)

do xyzed- witaj. miło ze tu zajrzałeś. :))))))))) moze za Twoim przykładem napisza inni mezczyzni. Czytałam Twoje wypowiedzi ni innym topicu, i chce napisać, ze nie wszystko jest białe ani czarne. faktycznie zycie układa nam rózne scenariusze na które nie zawsze mamy wpływ. Zawsze w zyciu kierowałam sie zasadami, by nikogo nie ranić, zawsze wszystkich usprawiedliwiałam... byłam zdradzana zoną, i wiem jaki to ból. Ale cos w tym jest ze zdrada jest w wyniku rozpadu małżeństwa a nie odwrotnie. Pozdrawiam wszystkich

do czarniejszy niz mrok- a co to jest dla Ciebie wolność ?

lete byłaś zdradzoną żoną i potrafisz coś takiego napisać jak wyżej więc jestem pełen szacunku bo żadko się zdarza żeby ktoś zdradzony nie rzucał w drugą stronę błotem.Świadczy to wg mnie o Twijej klasie i normalności. 🌻

xyzed- dziekuję za wypowiedź. Ludzi poznaje sie zazwyczaj w takich sytuacjach- jak umieja sie rozstać. uważam ,ze musiałam \"nieświadomie \" popełnic błedy, ze mój były maz to zrobił. A bylismy kochajacym sie małżeństwem z dzieckiem. Jestem juz 7 lat po rowodzie i zakochałam sie .... wiesz w kim

xyzed- niby skad- moze i tak.. jestem z mezczyzną, który jest w trakcie rozwodu.

Ha nie chciałem tego pedzieć. No to życzę żeby tym razem Wam się udało.

xyzed- nie marze o niczym innym, lecz jego jescze zona nie bardzo ma ochte dac mu rozwód. Wie o nas i wydzwania do mnie, nie odbieram. Co o tym sadzisz?

No bo żona się obudziła,przecież znasz to,więc nie dziw się.Co sądzę? Ano myślę,że jesli on jest zdecydowany to nie masz się czym przejmować i poprostu zmień numer telefonu :) Widocznie to nie ta klasa co Ty.

dzieki za otuchę, jednak cos mnie dreczy w serduszku. Wiesz, teraz zona chora, a to dziecko w szpitalu , ato inna duperla- nie wim jak długo mój ukochany :)))) to wytrzyma. Wiem, ze to jest dla nas proba. Ciezko mi.

Postaraj się mu pomóc ile możesz ale najważniejsze zrozumieć,a on Ciebie napewno też zrozumie.Trzymaj się dziewucho bydzie dobrze :)

xyzed- trzyma sie chłopaku :)))))))))))))))) praktycznie piszemy na dwóch topicach na podobne tematy- ON, ONa ONi :))))))))))) szkoda ze mało Panów chhce sie wypowiedzić, bo musze Was zrozumieć, by móc pomóc. :)))))))))))

Ale chcesz zrozumieć i to najważniejsze:) A sztuka zrozumienia jest bardzo trudną sztuką. Naprawdę podziwiam.

xyzed- wiesz, szkoda zycia na szarpanie sie , kłótnie i to wszystko inne. Nie mam juz kilkunastu :))))))))) lat by marnowac zycie. Juz mnie to spotkało więc teraz chciałabym -wyciagajac wnioski-zyć tak jak chce- czyli w miłosci. a Ty czego chcesz ???

no cześc lete ,poczytałąm i jedziemy na tym samy wózku ,tylko mój sie narazie nie rozwodzi i prawde mówiąc ja narazie tego nie chcę ..jest tak jak musi byc ,a co będzie to będzie trzymam kciuki żeby jego zona zmądrzała a tobie zeby sie udało..

jest tu kotos jeszcze z zywych ??????????????? jeżeli wszyscy ( :)))) tzn.XYZED ) juz sobie poszedł. wiec do jutra- bo musze juz powolutku sie zbierać pa

sc- dziekuję za te słowa, i ze tu zajrzałaś. życie pokaże jak się to wszystko ułozy- wiem też, że \" miedzy ustami a brzegiem puchru\"- moze sie jeszcze wydarzyc wiele....

no to leć ,wpadni wieczorkiem bo ja wtedy też mam więcej czasu niz w dzień ,narazie

hej, hej, sc, xyzed i inni- dzien dobry ? jak mineła nocka ? zapraszam do pogaduchy :))))))))))

Witam z uśmiechem :) Hmm jak minęła nocka? Ano bezbarwnie :( Ale spałem jak zabity bo późno wróciłem z drugiej pracy i byłem wyciamany jak koń szmaciarza :D Wierzę,że Wam się uda i w końcu będziecie szczęśliwe,a jako bogatsze o bagaż doświadczeń nie popełnicie żadnego błędu i nie będziecie po drugiej stronie czyli tych zdradzanych. W ogóle to fajne dziołchy z Was :)

xyzed- wow :)))))) miło dzis tez spałam jak zabita- podobaja mi się Twoje określenia :)))) w którym miejscu w Plsce tak sie mówi :)))))))))No moze zbyt wczesnie na takie pytanie. Bardzo bym chciała wreszcze móc powiedzięć, ze jestem \"wollna\", lekka od szczescia i zę nareszcie czuje sie bezpiecznie Czuje jednak,ze nie bedzie to tak szybko.