Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

wiesz co xyzed ten topik zaczyna byc pomału tylko nasz ,tylko my tu piszemy...szkoda że nikt nie chce tu dołąćzyc ,chyba boja sie przyznac do swojego tchórzostwa

robi sie niebezpiecznie...zaczynamy pisać w tej samej minucie...no mysle cały czas o tym realu...

dlatego niektórzy myślą,że TY to ja,a ja to Ty :) To fajnie ,że myślisz choć wiem ,że masz obawy :) Ale spoko do mamuta mi daleko choć trochę zarośnięty i siwiejący jezdem :)

mi to nie przeszkadza ,a obawy...pewnie że mam...no i teraz trochę mało czasu ,ale spotkanie nie zając nie ucieknie ,więc mysle że chętnie napije sie kawy z toba w realu...

tzn .nie przeszkadza mi siwy włos na twojej skroni ,a zarost trzydniowy a nawet większy mile widziany

No to będę czekał cierpliwie i z utęsknieniem :) Ha a moja K to nawet mówi,że zaprzystojny się zrobiłem :) Ja jednak w to nie wierzę wolę raczej pomyśleć,że trochę zazdrosna jest o mnie :)

a to na bank ,ja o swojego jestem nawet bardzo zazdrosna ale udaje że twarda jestem ,bo on nie lubi zazdrośnic...a ty ?

wszyscy poumierali..................................................................................................???????????? jest tu ktoś ? zapraszam do dyskusji, odwaznych, tchorzy, i wszsytkich innych.. :)))))))))))))))

hej lete ,ja w czasie jak byłas byłam w pracy i dopiero teraz mam wolna chwile ,mały spi ,randka była i teraz pomału juz zasypiam ale może ktos sie pojawi ???

Gość no ja jestem
ale nie mam siły aby zczytać wszystko i wbić się w temat :)

Gość no ja jestem
:) ano upsssssss-dokładnie, może jutro:) ale dzisiaj mogę coś jeszcze spłodzić, tylko się wkręce:)

Gość no ja jestem
uuuuuuuuuuuu sama nie wiem jak mam odpowiedzieć, musiałaś zadać takie, pytanie, teraz to sie dopiero będę zastanawiać kim jestem:):P

nooooo ja się codziennie rano jak patrzę w lustro zastanawiam co to za baba sie na mnie patrzy z tej drugiej strony

Gość no ja jestem
może nie aż tak:), znam siebie, ale i tak często sama siebie zaskakuję:)

hihi ,ja byłam taka pewna dopóki kochanka nie zostałam i wtedy stwierdziłam, chyba nie znam siebie a do tej pory tylko mi sie wydawało i od tego czasu jakoś jestem bardziej szczęsliwa....do tej pory byłam taka akuratna...teraz sie sobie bardziej podobam,haha ale o tym wiem tylko ja no i teraz ty ,a potem cała reszta jak to przeczyta

Gość no ja jestem
no to pięknie-mówisz, że wszystko przede mną..............pewnie tak.....:):)

czyli jeszcze sie wachasz ?

Gość H 1
waHasz

Żeglarko to na co w końcu mnie zapraszasz? :) I dlaczego akurat mnie? A może żle to zinterpretowałem? :) A tak w ogóle witam wszystkich,którzy tu zawitają :)

Bo Miłość jest podróżą taką ku sobie i ku sercom:)

witam wszystkich, sc, xyzed. no ja jestem, zeglarke i Tamid :)))) no ja jestem- napisz cos o sobie :)))