Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

oczywiscie TWÓJ :)))))))))))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

witaj xyzed- co 4- Twoje oko czy jej synek :)))))))))))))))) miło że zajrzałeś. A mam pytanie ? Czy Tobie zalezy na Waszym związku małżeńskim, czyli na zonie ? czy chciałbys nie byc juz zniechęconym ?????? czy Ci to juz powiewa????

Rany lete ale pytanie zadałaś :( Nie wiem,chyba musiałaby nastąpić u niej jakaś cudowna metamorfoza ,a i tak nie wiem czy uwierzyłbym w jej dobre intencje. Synek oczywiście choć mam czworo oczu:)

no, myslę, ze zasadnicze. czytałam \"Ciebie \" na innym topicu i tak mi sie to pytanie nasunęło. :)))))) tak po prostu

mało nas tu do gadkowania. :((((((((((((((((( i smetno :(((((((((((((( a kawały fajne :)))))))))))))) xyzed- a co tak naprawdę Ty chciałbyś sam dla siebie ????

Hmm.Znowu trudne pytanie ale tak szybko myślę i dla siebie chciałbym spokoju i żebym choć przez chwilę był dla kogoś pępkiem świata :)

witaj Miriamka !!!!!!!!!!! xyzed- tak własnie, jestes pepkiem świta, BO JA TAK MÓWIĘ !!!! :))))))))) jestes fajny \"chłop\" i chetnie bym Cie zobaczyła :))))))))))))))))), bo cenie fajowych ludzi i jeżeli jeszcze komus dobrze zycza

O kurcze tego się nie spodziewałem :) Czerwony chyba jestem ;)

pewnie krótko zyjesz ???????????????????? w takiej świadomosci :))) i co Ty na to ????

Gość Yoshihiro
To my przepraszamy. To my się poprawimy :P A czemu jesteście taką głupią dupą towarzyszko?

lete 👄 narcyzm to mnie raczej nie dopadnie :) Ale nie ukrywam,że miło mi :)

xyzed- kazdy lubi byc dowartościowany, wtedy wiecej z sibie innym da, czyz nie ???? to tak na marginesie

Tyż prowda :) A niektórzy to lubią być nawet przewartościowani. Ale to nie ja :)

ja to nawet nie lubie byc w centrum zainteresowani, tak teraz mam, wole byc z boku. Ale lubie byc doceniona i zauwazona przez tych , których kocham. To daje mi siły i checie do działania, by dac im jeszcze wiecej\" ciepełka \", którego kazdy potrzebuje. :)))))))))

wow................ile literówek :))))))))))))))))))))) czas chyba do okulisty ????????????????

Gość psyt
a ja lubie madre i ułozone kobietki, nie lubie nastroszonych pudernic!!!!!

no to hej, Tobie psyt tez zycze miłego dzinka :))))))))))))))))))

dobry wieczór..... lete mój synus ma 4 latka i wiesz co jestesmy podobne ,bo ja tez wole stac z boku ,wystarczy że w pracy jestem szefem ,w zyciu chce byc podwładnym....ale z własnym zdaniem hihi

sc 👄 witaj nocną porą.Ale mi się udało zgadnąć ;) Chętnie bym zawitał do Twoich firm w celach biznesowych i nie tylko:) Tylko ,że tak jak w tytule jestem tchórzem :)

a psyt sie ujawnił to kochanka kochanek czy zdradzana zona ???bo nie nadążam

sc przytulam się do Ciebie i udaję się na zasłużony odpoczynek 👄

milutko sie zrobiło spij i odpocznij a rano znowu będę żeby powiedziec ci dzień dobry👄

cześ i jest rano i jestem....i spac mi sie bardzo dalej chce ,a za jakis czas znowu do pracy i dzisiaj do 20.00 ufff

sc 👄 powiedz gdzie to wpadnę zrobić Ci masażyk :)