Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lete

do panów- dlaczego jesteście tchórzami?

Polecane posty

lete jeśli cholera to mściwa,a jeśli choleryk to mściwy:) Użyłem wyrazu cholera więc dołożyłem mściwa :) A pozwy to czasami różnego rodzaju pisuję bo nie wszystkich stać na adwokata :)

sc i masz rację 👄 przecież tego kwiatu ....

lete a dziecko masz ze swoim obecnym kochankiem?

sc- nie :))))))) z małżeństwa. masz racje, ale colerka- :))))))) jestem bardzo zaangazowana i duzo sie dzieje- czekanie na fianał mnie wykańcza :(((((( xyzed- czy jestes prawnikiem ?

to staraj sie nie myslec o tym co bedzie tylko ciesz sie z tej chwili z tego co jest

sc- kurdeczka- nie umiem :))))))))) ale chyba musze sie nauczyć. :)))) jaka to paranoja- jedne wola być same i miec swięty spokój, a inne lubia zyc w stadku :))) tak jak ja :))))))))) Nie wiem co zrobię, jezeli sad nie da im rozwodu. Obecnie sprawa jest odroczona na 2 m-ce. Bo ona stwierdziła ze wniesie nowe dowody w sprawie i przekona męża by wycofał pozew, buuuuuuuuuu :(((((((

Gość powiem zatem tak...
pierwsze zdanie - i już błąd. Jaka WIĘKSZOŚĆ ma kochanki? :O No bez przesady... A że tchórze...? To raczej wygodnictwo wg mnie. z jednej strony - żona, rodzina, problemy codzienne, nuda... Z drugiej - kochanka, odskocznia, rozrywka... Gdy taki facet zostawi swoją żonę dla kochanki, to ona wtedy też stanie się stałą partnerką. A wtedy - patrz wyżej... żona, rodzina, problemy... itd :P I co, ma szukać nowej kochanki? Po co? przecież teraz ma taki układ...

lete ,teraz sądy daja rozwody bez problemu a co ono może za dowody do sprawy wnieść ?? nic sie ni bój.Jak on chce rozwodu to go dostanie

lete jestem z wykształcenia i do tego jak ktoś tu określił na potrzeby forum :) Nie martw się może to i długo potrwa ale rozwód dostaniesz.

sc, xyzed- dzięki za dobre słowa. buziaczki :)))))))))) xyzed- a co wiesz o odraczaniu spraw ?

powiem zatem tak - to chyba jakas pomyłka- czy jestes nauczycielem iz sprawdzasz błedy ???? czy tez uwazasz- kimkolweik jesteś , ze w zyciu liczy się tylko wygoda i układy ????? czyli nie umiesz kochac ????

lete jak są tarcia ,to wówczas to standardowa procedura więc spokojnie :) sąd musi być przekonany o trwałym rozpadzie pożycia. Poza tym mogą być sprawy niby identyczne ,a długość postępowania różna.Sędziowie też ludzie i działają w ramach procedur ale każdy na swój sposób. Czyżbyś miała sprawę z tzw praniem brudów ? :(

xyzed- czytaj wypowiedx wczesniejszą. Ona o mnie wie, i wie tez ze bardzo Go zaniedbywała, a teraz sie obudziła ze snu- dama . On wniósł pozew, nie wiem jakie ona może wnieść nowe dowody w sprawie- mówiace o tym iz nie nastapił do końca trwały rozpad. Myslę, co bedzie gdy sąd znowu nie bedzie umiał tego rozstrzygnac, czy moze na drugiej sprawie zamknac temat i nie dac rozwodu ?

lete czytałem.Nie chce za bardzo się tu rozpisywać ale w mojej ocenie rozwód będzie orzeczony może nie na następnej sprawie ale będzie.Jeśli sąd orzeknie ,że nie nastąpił trwały rozpad bądź z uwagi na małoletnie dzieci nie orzeknie rozwodu to z tego także jest wyjście :)

nie ma małoletnich dzieci. :))))))) a gdzie byś napisał ?

Eee no jak nie ma małoletnich dzieci to spoko :) Raczej co bym zrobił?

xyzed- piszesz ze nie tu chcesz sie rozpisywac - pytam wiec gdzie ?:))))))))))

15 latek - to małoletnie dziecko ????????

Gość powiem zatem tak...
lete nie nauczyciel. I to nie ja nie umiem kochać, tylko ten Twój kochanek - czy kochankowie wogóle. Gdyby prawdziwie kochali to by odeszli. Proste.

Gość powiem zatem tak...
a tak to im wygodnie a Wy się przejmujecie nimi

a co masz do nauczycieli ? nie lubisz ich ??? Sa tez tacy, którzy odchodza od swoich mężów, zon.

15latek to małoletnie dziecko. Gdzie? Rzuć meilem to może w wolnej chwili coś nasmaruję :) A on nie korzysta z adwokata ?

najpierw założę jakis ok ? albo podaj swój ?????

:))))))))))))))) pozwolę :))))))))))))))))))))) rozumiem :))))))))))))))

xyzet - juz :))))))))))) ale nie napisze wprost licze na Twoje inteligencję, wiec jezeli do mojego pseudonimu dodasz trzy pierwsze cyfry juz jest. potem szukaj wp i jak łatwe :))))))))))

jezeli napiszesz tam- sprawdzę tylko daj mi znac :))))))))))))) ok:))))))))))))