Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałem dobrze

Dzisiaj się poddałem !

Polecane posty

Gość chciałem dobrze

Znowu nie wyszło z dziewczyną. Znowu siebie zbłaźniłem myślac że mam jakieś szanse. Ciągle źle wybieram, nie te osoby itp mam już dosyć robienia z siebie idioty, odpuszczam sobie dziewczyny bo widocznie nie dla mnie one. Kupie sobie jakąś gre internetową ( np WoW) przynajmniej zabije mi czas, do tego siłownia i będe miał spokój...Tam nikt na mnie z litością, pogardą nie spojrzy.....

Gość a co się dokładnie
stało?

Gość chciałem dobrze
A dziewczyny jak wy się czujecie gdy zrobicie pierwszy krok do faceta a ten was oleje ?

Gość duo duo
okropnie bezwarościowo, jak zero

Gość duo duo
* bezwartościowo

Gość usmiechnieta
ja tak nie robie... wspolczuje. ale nie rezygnuj z milosci bo ona jest najwarzniejsza i tylko ona bedzie Cie mogla uszczesliwic. zreszta sam nie chcesz rezygnowac. inaczej nie byloby Cie na tym forum. trzymaj sie :)

Gość chciałem dobrze
ale musze zrobić sobie przerwe, odpocząć od tego. Od tego stresu, ciśnienia, niepewności....W tych sprawach nigdy mi się nie udało zawsze porażki, musze przestać bo do reszty strace i tak niską samoocenę...

W tych sprawach nigdy mi się nie udało zawsze porażki, musze przestać bo do reszty strace i tak niską samoocenę... wiesz co musisz? odciąć sie od tego co było. A zyj tym co teraz i nie mysl o porazkach. :)

Gość chciałem dobrze
To nie take łatwe rozstać się z przeszłością, myśle, że taka przerwa dobrze mi zrobi........

Jeśli niedasz szansy temu co nowe, ta przeszlosc bedzie ciagle z Tobą. a poza tym czemu tak mowisz, przecierz chciała sie spotkac. czemu widzisz w tym juz jakas porazke?

Gość chciałem dobrze
Dla kobiet jestem tylko przyjacielem, nie widzą we mnie faceta tylko chyba koleżanke której mogą się wygadać o kolejnym facecie, moge się starać tydzień, miesiąc rok i efekt zawsze ten sam...Powiem wam że takich jak ja jest coraz więcej bo ja znam już 3, co przez nieudane kontakty z kobietami, poswiecaja sie albo pracy, albo grom itd.....Widocznie tez jakis sposob na zycie..

ale to nie dla każdej tak jest i będzie pamiętaj:) jewsli kobieta zachwyca się małym skrawkiem twarzy to nie mysli o Tobie w kategrii kumpelitp ale ma nadzieje na wiecej:)

Gość mungo
tez mam tak jak ty ostatni dostalem kosza i bylem po pierwsze zaskoczony ale nie skladam broni bo wydaje mi sie ze cos z tego bedzie ale dziewczyny naprawde czesto wybieraja frajerów a pozniej sie zala ale co zrobic trzeba walczyc i sie nie poddawac

Mnie wkurza jak facet brzydki,a chce ładnej dziewczyny i wywyższa się ponad wszystko,obgaduje te brzydkie. Taki facet jest żałosny i robi z siebie pośmiewisko:o Zero skromności...,więc niech tacy nie narzekają ,tylko zastanowią się nad swoim wgórowanym poczuciem własnej wartości:o

Gość chciałem dobrze
Mandylia jeśli to miało być do mnie to chyba nie trafione.Startowałem do różnych dziewczyn nigdy nie były to jakieś piękności, zwykłe dziewczyny, jedna miała troche nadwage, inna trądzikową cere itp. Pytałem nawet ludzi czy ja za dużo wymagam, każdy powiedział, że spokojnie dziewczyny w moim zasięgu...Widać to one szukają księcia...

Gość mungo
mandylia masz racje ale do dziewczyn sie to tez tyczy tak juz jest ze jak ktos jest malo atrakcyjny to wszystkie dziewczyny sa dla niego brzydki mam takiego kolesia w klasie ja w sumie tez ladny nie jestem ale nie lubie kogos oceniac

To nie było do ciebie. Tylko już nie raz zauwazyłam ,że tak jest.Niektórzy to mają za duże wymagania wobec innych:o Dziewczyny są nie lepsze. Chodzi mi o to,że niektórzy nie potrafią być skromni.

Jeśli sie poddałeś to Ci naniej tak naprawde nie zależało. OKmoże trafiłeś na nie tom dziewczyne ale uwiesz w siebie i nielam sie. Nie dla wszystkich dziewczyn liczy sie wyglond wienkszość które wiedzą cego chcą od życia patrzy na to co masz w duszy.Jesteś przyjacielem okpogudz sie z tym ale nieprzekreślaj odrazu całego życia i wszystkich kobiet.

Gość hgsdddf
tom uwiesz nielam wyglond wienkszość cego pogudz nieprzekreślaj dla niektórych wazna tez jest pewna wiedza.....choc odrobine :O

Gość mungo
kwiatek myslisz ze jest sens walczyc o dziewczyne jesli juz raz sie dostalo ,,kosza,, bo nie wiem czemu ale teraz w moim przypadku wydaje mi sie ze jest

moim zdaniem jest. Sama muwiłam niekocham nie chce wiele razy ale teraz jestem szczenśliwa że wkońcu się zgodzilam. Wiem też że jest wiele powodów dla których muwi się nie! Ale niezawsze się tego chce. Wienc uważam że warto walczyć!!!!

Gość bezszansuprzystojniaka
=Ja= a ja to myślę - nie obraz sie - Ze te Twoje rady to są z lekka z d...wyjęte, wiesz?

Dziewczyny poprostu często same niewiedzą czego chcą. Lub są zagubione i często to wpływa na odmowe.

=Ja= wycofaj się ale niekoniecznie po pierwszym koszu chyba że Ci tak naprawde nie zależy. Bo moim zdaniem to warto prubować!!!

Gość mungo
kurcze jak ja bym chcial znac mysli kobiet;) swiat był by mój:)) ja np uslyszalem ze nie bo nie chce teraz z nikim byc , ranic itp ale uslyszalem tez zebysmy dalej mieli ze soba kontak.i mam wewnetrzne przeczucie zeby poczekac i powalczyc:) tak wiec ,,chcialem dobrze,, nie podawaj sie skoro ja sie nie poddalem, choc nie mam pewnosci czy cos z tego bedzie

Gość BOZE ZGROZA
KWIATEK WEŹ TY IDŹ NAJLEPIEJ POWTÓRZ CĄŁĄ SZKOĘ PODSTAWOWA, BO TE TWOJE HEREZJE ORTOGRAFICZNE PO PROSTU ZWALAJĄ Z NÓG.... JA PIERDOLE JESTEM POD WRAŻENIEM SERIO!