Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola_gorzówwlkp

serum na koncówki z avonu

Polecane posty

Gość ola_gorzówwlkp

chodzi mi o to jak je stosowac?? Zamówilam a nie ma na nim napisane jak je stosowac tylko pisze kilka kropli wmasowac... a wiec na mokre, na suche jak wy to robicie, czy codziennie trzeba robic?? i czy mozna uzywac takiego serum w wieku 15 lat??? czy to nie niszczy młoych włosów? z góry dzieki:) pozdrawiam

Gość ola_gorzówwlkp
nikt nie wie:( ??

Gość moniczka222
Serum mozna stosować albo na suche, albo na mokre włosy, jak masz zniszczone końce to myśle, ze codziennie im nie zaszkodzi, nawet jesli masz 15 lat. Moja kumpela stosowała to (6 lat temu) w pierwszej klasie liceum, bo fryzjer jej zalecił, wiec u Ciebie tez powinno być OK. Ja kupiłam je niedawno, ale uzyłam dopiero ze 2 razy :P Zajrzyj do Damskiej Torebki tam są recenzje tego serum i porady, jak je stosować:)

Gość jakastakasobie
;-) straszne g... przy regolarnym stosowaniu srasznie wysusza wlosy ---- najgorsze ze sie to zauwaza dopiero po jakims czasie kiedy juz jest za pozno....

bardzo dobre serum, nie wysusza, a lekko natłuszcza końcówki. ja używałam po każdym myciu.

Gość avon to shit
wszystkie kosmetyki tam są daremne i nie działają a cene maja jakby to jakiś ekskluziw był

Gość anettttttttttttttttttttta
Kosmetyki za Avonu są dobrej jakosci, a ceny mają normalne, jak kosmetyki często dużo gorszej jakości z drogerii!!!Ale jak dla kogoś dezodorant w kulce za 5,90 to cena jak za super hiper eksklusiv to niech sobie kupuje kosmetyki na bazarach z Ruskimi etykietkami:PJa używam od 6 lat tylko Avon i Oriflame:)

Gość karusinka26
ja kupuje od koleżanki kosmetyki z avonu i z oriflame, fakt, że z oriflame produkty mają lepszą jakość, ale z avonu właśnie dobre jest te serum, dezodoranty w kulce i mgiełki do ciała

Gość na mnie nie działa to serum
sorry.... ale taka prawda, efekt tylko zaraz po nałożeniu.... lekkie błyszczenie i łądny zapach.... kondycja włosa bez zmian niesty..... każdy inny olejek daje lepsze efekty i znacznie mniej kosztuje.... moje suche włoski wręcz uwielbiają kokosowy..... 6 zł za butle, a jaki piękny zapach.... do kupienia w spożywczym