Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksia79

poród na Żelaznej w Wawie

Polecane posty

Gość ksia79

Witam, poszukuję Pań które rodziły lub chcą rodzić na Żelaznej. Może coś więcej wiecie na temat szpitala? A może wiecie gdzie przyjmują prywatnie ginekolodzy położnicy, którzy w tym szpitalu pracują

Gość ksia79
albo jaki szpital inny polecacie??

Gość a dlaczego Ci na tym
szpitalu zależy? Ja tam leżałam na patologii 5 dni i nigdy w życiu nie zdecydowałabym się tam rodzić. Tam to tylko łatwe, lekkie i szybkie porody. Choćby nie wiem jak źle było z matką i dzieckiem to cesarki nier wykonają, po trupach ale naturalnie. Nigdy więcej w tym szpitalu !!!

Ja leżałam i na patologii i rodziłam na Żelaznej. Super miły personel, świetna opieka - byłam zachwycona. Poród z komplikacjami - zakończony cesarką

Gość ksia79
Ja słyszałam dużo dobrego o tym szpitalu, bardzo dobrze wypada w różnych rankingach, dostawał nagrody. Kilka koleżanek tam rodziło i były zadowolone. enex znasz może stamtąd jakiegoś lekarza który przyjmuje prywatnie? Zawsze jest lepsza opieka w szpitalu jak ciążę prowadzi któryś lekarz z tamtejszego szpitala

Gość MONIKA77
witam dwa lata temu rodziłam na Żelaznej w Warszawiw i polecam ten szpital , miły personel, bardzo dobre warunki były wtedy a teraz szpital jest po remoncie więc jest jeszcze lepiej, przedewszystkim sale są z łazienkami - ładnymi i czystymi, rodziłam ok 12 godzin - naturalnie, ale ze znieczuleniem- polecam, Jeśłi chodzi o lekarza to ja również chodziłam do przychodni przyszpitalnej w kórej przyjmują lekarze z tego szpitala i moge polecić dr.Jerzego Rodzenia, bardzo miły pan i dobry specjalista - poleciła mi go koleżanka, której wójek jest ginekologiem i kótry jej go polecił. Dr Rodzeń przyjmuje również na ŁUCKIEJ, wiec jeśli nie termin oczekiwania na wizytę przy szpitalu jest za długi można iść na Łucka ( ceny byly te same, 2 lata temu 100 zł wizyta, teraz nie wiem ) Pozatym jak sie chodzi do przychodni przyszpitalnej to łatwiej sie dostac do tego szpitala. Pozdrawiam

a ja 3 miesiące temu rodziłam na Czerniakowskiej w szpitalu Orłowicza i z ręką na sercu polecam ten szpital!!! Nie zapłaciłam ani złotówki, personel baaardzo miły, wszyscy się o Ciebie troszczą, oddział odnowiony...polecam!

Gość ksia79
Dzięki bardzo dziewczyny:)

Gość tedek6404iza
a ja polecam miałam tam cesarkę. Obsługa boska, miłe dziewczyny i czyste ładne sale. Pięknie mnie lekarz zszył - tak że prawie nic nie widać. Drugie na pewno będe tam rodziła