Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkikka

podkład rimmel cool matte

Polecane posty

Gość kkikka

czy ktos go ma? czy rzeczywiscie matuje i skora sie nie swieci te 16 godzin? :D

Gość kkikka
ooo... :( piegów nie mam. ale twarz strasznie się swieci i myslałam, ze on mi zamatuje... ;) bo mam tez podklad estee lauder double wear i on jest dosc dobry, ale drogi, a ja codzien do pracy musze pudrowac wiec chcialam kupic tak na codzien do pracy jakis tanszy, a laudera uzywac na wazniejsze okazje... ;) a moze ten z maybelline matte mouse czy cos takiego? lub fresh mate, tez maybelline...

Nie mam cool mate, ale mogę z czystym sumieniem polecić Dream Matte Mousse - świetnie się rozprowadza, w moim przypadku dobrze kryje i naprawdę to jest dobry kosmetyk i wcale nie kosztuje horrendalne pieniądze. Warto kupić, zależy jak się sprawdza na czyjej skórze - u mnie to wyszło dobrze :)

Gość 28
własnie dzis go otrzymalam. zamowilam na allegro. jest dobry! bardzo dobrze sie wlasnie rozsmarowuje. moze nie kryje jakichs defektow (plamek czy cos) ale tak to ok. matuje.

Ja kupiłam go i szczerze jestem z niego bardzo zadowolona. Tak jak piszą bardzo nie kryje ale twarz wygląda naturalnie i nie ma efektu maski !!! bardzo dobrze matuje a przy tym nie wydaje sie suchy !!! z 10 pt daje 11 ;) polecam go !!!

Ja kupiłam go i szczerze jestem z niego bardzo zadowolona. Tak jak piszą bardzo nie kryje ale twarz wygląda naturalnie i nie ma efektu maski !!! bardzo dobrze matuje a przy tym nie wydaje sie suchy !!! z 10 pt daje 11 ;) polecam go !!!