Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego..

dlaczego jestem taka zazdrosna?????????

Polecane posty

Gość dlaczego..

wiem ze przesadna zazdrosc rujnuje zwiazek ale jestem tak bardzo zazdrosna szczegolnie o aktorki i piosenkarki i sobie wyobrazam ze moj facet sobie wyobraza ze sie z nia kocha, wiem jakie to glupie i ze sama tylko sobie szkodze ale nie potrafie nad tym zapanowac....:(

Gość ja 1
FAKT, TO JEST NIE TYLK B. GLUPIE ,ALE TEZ CHOROBLIWE.pomysl o leczeniu moze?

Gość ekstraklasa
zrujnujesz wasz związek! ja rozumiem mozna byc zazdrosnym o kobiety zyjące obok jesli ma sie podstawy ale o aktorki?:o

Gość dlaczego..
wiem o tym i nie musisz mi tego mowic. wiem o tym bardzo dobrze ale tak mam i nie wiem czy to wynika z niskiej samooceny (chociaz ja mysle ze mam wysoka) czy z kompleksow czy po prostu taki mam charakter i jak z tym walczyc?

Gość ekstraklasa
moze z wszystkiego po trochu..

Gość upupup

Gość syla87
niech mi ktos pomoze... Powiedziałam dziś pewnemu chłopakowi pare przykrych słów... Słowa te tak naprawdę były nieprzemyślane i wiem, że on nie zasługuje na nie... A jednak chyba za późno! kazał mi wykasować wszystkie swoje numery! Bardzo mi zależy na tej znajomości mimo, ze nie znam go dobrze... Jestem wściekła na siebie! Nie wiem co robić...czy wogóle da się coś zrobić... co robic?

Gość dlaczego..
wiem ze takei cos niszzcy zwiazki i dlatego staram sie z calych sil zaciskac zeby jak on mowi ze jakas aktorka jest ladna i nie reagowac ale w srodku az mnie zzera i mam ochote sie "zemscic" i wzbudzic w nim zadrosc..

Gość dlaczego..
ale ja doskonale wiem ze mi ona nie zagraza ale nie moge zniesc ze on o niej mysli, to tak jakby mnie zdradzil...

Gość misnsi
weź kolezanke i zróbcie plan! niech napisze ci smsa z nieznanego numeru jakiegoś pikantnego! wreszcie zazdrosc moze go ukłuje i zobaczy jak sie czujesz, gwarantuje ze zadziała! sama tak od czasu do czasu robie :)

Gość nad niemnem
zazdrosc wynika z niskiego poczucia wartosci, budownaie wlasnej samooceny to dlugi proces.