Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal27

ale LASKA! Dziewczyny teraz obudza sie wasze kompleksy na wiosne

Polecane posty

Gość *fajny*
nie jest ładniejsza, zwlaszcza ze 1/3 jej urody to photoshop :o

Gość a ta z drugiego linka
po prostu zdjecia wyretuszowane i wyglada nienaturalnie. mimo to pewnie jest ladna, ale kto wie...

Gość dfsff
jest ok,ale moglaby miec bardziej klepsydrowata figure:) jakies takie biodra ma za waskie wiec idealem dla mnie jednak nie jest

Gość mariussssszzzzzzzzzz
nie zła, ale zrobiona na max...tyle ile jest na pierwszym zdjęciu...wiecej sie z niej nie wyciągnie.... osobiście bardziej w moim typie jest ta.... http://www.manila.grono.net

nie chodzi tylko o urodę. ta d*pa chyba ma jakieś zainteresowania

Moje kompleksy budzą się li i jedynie na widok Scarlett Johansson :P i nie zmieniły tego też zdjęcia tej dziewczyny, całkiem ładnej zresztą :)

ta z drugiego linka już jest ładna :)

Gość i co siedzisz tak pzred
kompem i sie podniecasz tymi zdjeciami? to na tapete sobie ustaw i przestan sie podniecac

Gość antana
Mnie się podoba ta z pierwszego ale zgodzę się z mariuszem, ładniejsza jest ta blondyneczka.Powiedziałabym, że ma klsę, natomiast pierwsza jest tylko piękna. A czy mam kompleksy? Oczywiście że tak, ale tylko przez chwilę:) Potem wracam do siebie i myślę sobie,,piękno jest ukryte w mojej duszy,, i z tą myślą zostaję:) Pozdrawiam wszystkie mniej piękne:)

Gość ta z pierwszego linka
ma ladna twarz, skore i figure, ale ubrana jest koszmarnie, szczegolnie spodnie i torebka, drugie zdjecie totalna wiocha. Ta z drugiego linka jest ladna, tylko ten photoshop:o z trzeciego mi sie nie podoba w ogole. PS. nie jestem zazdrosna, sama mam ciemna karnacje, brazowe wlosy, jestem bardzo szczupla, ale jakbym miala okreslic skad jest ta dziewczyna na podstawie jej gustu to powiedzialabym ze z jakiegos Odechowa Dolnego