Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatixx

piercing

Polecane posty

Gość kwiatixx

chcialabym sobie przebic pepek ale rzecz w tym ze troszeczke sie boje, czy ktoras z was moze mi powiedziec jak "straszna" to jest rzecz?? w sensie czy samo przeklucie jest bardzo bolesne i jak dlugo pozniej sie goi rana

Gość przekłucie nie boli
trwa moment, natomias goiło mi się pół roku, non stop się "paprało", wyciekało coś z rany etc.. a ponosiłam kolczyk może z rok i wyjęłam - znudziło mi się, poza tym wszystkie blachary rocznik '90 teraz tak się noszą.. nie chce sobie wstydu robić:o twoja decyzja, zawsze lepiej w pępku niż w języku - ohydne i na maxa pospolite..

Gość kwiatixx
hehe mys;e, ze mi rozniez szybko sie znudzi ale chcialam sprobowac. mialam kiedys kolczyk w nosie ale po kilku miesiacach wdalo sie zakazenie i lekarz powiedzial, ze albo kolczyk wyjme albo amputuja mi kawalek nosa hehe nie zaryzykowalam. ale nos jest podbno bardzo wrazliwym miejscem ciekawa jestem jak to jest z pepkiem czy istnieje duze ryzyko jakiegos zakazenia

Gość lusi_24
nie polecam,Też miałam Przekłucie nie boli tak strasznie,gorszy jest ból jak sobie gdzieć nim zaczepisz,Ogólnie strasznie przeszkadza.

Gość Lola22
ja tez nie polecam, miałam i teraz żałuje.

Gość ****** piercing is cool
gadacie glupoty;// kolczykw pepku jest super !! tak samo jak w jezyku!! zrob sobie i nad nicznym sie nei zastanawiaj :D bedzoesz zadowolona a jesli chodzi o bol to nie boli nic ! naprawde!

Gość misuri-21
ja kolczyk robiłam 3 lata temu, rok temu go wyjęłam, bo przestaje być modny... podczas "zabiegu" facet mi polecił, żebym nie patrzyła na to, jak mi przekłuwa pępek, bo zdarza się, że mu laski mdleją na fotelu. Mnie nie bolało samo przekłucie, to było jak ukąszenie komara, a jak wracałam do domu, to czułam, że coś "obcego" jest w pępku, ale to uczucie po paru dniach znikło. Faktem jest to, co mówią dziewczyny wyżej - że to trochę się babra podczas gojenia i to trwa ok. pół roku, ja smarowałam maścią jakąś, nie pamiętam już jaką, ale średnio pomagała. Najlepiej to codziennie przemywać wodą utlenioną i ruszać kolczykiem w górę i w dół, żeby nie zarósł w jednym miejscu. Pozdrawiam

Gość S A N D R A
ja robilam w Bydgoszczy u Pani kamili na dworcowej 22 -nie boli super wyglada:-) a wgoiło sie dość szybko-trzeba smarowac tribiotykiem i przemywac woda utleniona P-O-L-E-L-C-A-M