Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnosci

serduszko boli

Polecane posty

Gość smutnosci

ale mam dola, po trzech latach bycia w zwiazku moj chlopak oznajmil ze juz chyba mnie nie kocha i musi ode mnie odpoczac wyjechal na 3 tygodnie i nie daje znaku zycia. chyba prawdziwe sa opinie, ze im bardziej sie starasz o kogos tym bardziej ten ktos ma cie w tylku. LOVE IS SUCKS!!!!!!!! nie moge sobie znalezc miejsca, nie moge jesc, spac, nie chce mi sie spotykac ze znajomymi wegetuje i popadam w depresje. znacie jakies lekarstwa na zlamane serce?????

Gość *fajny*
nowy facet

Gość smutnosci
hehe nie tak łatwo...

Gość love is sucks
?

to nie lekarstwo na serce, ale powoli zapomnieć i nie tracić życia. Pomyśl sobie o tych wszystkich rzeczach, których nie mogłaś / nie chciałaś / nie miałaś czasu robić w ciągu tych ostatnich 3 lat. Pewnie znajdzie się coś, co zaniedbałaś przez niego - zajmij się tym, odkurz starą pasję. A pewnie znajdziesz jakieś pozytywy, że teraz masz czas tylko dla siebie i swoje sprawy..

Gość smutnosci
problem w tym, ze ja od 17 roku zycia nie bylam sama... wczesniej tez bylam z chlopakiem przez dlugi okres czasu. ja chyba nie potrafie, nie wiem jak sie za to zabrac :(

tymbardziej zabierz się za siebie, nie zamykaj w domu, spotkania z przyjaciółmi na pewno pomogą.. dobranoc

Gość jezeli juz
to life suks

Gość jezeli juz.
life sucks

Gość mama mija gugu
żmijo bylaś dla niego niedobra. no to Cię opuścil. zmień się.

A ja mam wrażenie że byłaś za dobra i za bardzo się starałaś. Traktowałaś do pewnie jak pępek świata i krążyłaś po jego orbicie jak satelita. A facet jak to facet - potrzebuje wyzwań. Ich kręci to aby gonić króliczka a nie żeby go złapać. Zdobył cię i mu się znudziło i pogonił za czymś nowym i niekoniecznie musiała byś to inna kobieta. Jadyna rada - pokaż mu że ciebie stać na wytchnienie od niego, zadbaj o siebie, idź do solarium, kosmetyczki, fryzjera, zup fajny ciuszek, nabierz rozmachu. Jak poczuje się niepewny i dostrzeże że to ty od niego się oddalasz poczuje chęć aby znowu cię zdobywać. Może jeszcze się między wami ułoży i tego właśnie ci życzę. Gorące pozdro!!!!!!!!!!!!!

{ po trzech latach bycia w zwiazku moj chlopak oznajmil ze juz chyba mnie nie kocha i musi ode mnie odpoczac wyjechal na 3 tygodnie i nie daje znaku zycia. } Mnie cos takiego oświadczono po 15 latach związku, z tym że nie użyto słowa \"chyba\". Więc widzisz nie masz tak źle. Zawsze może być gorzej. Banał ale bardzo prawdziwy. :)🖐️ --> szukająca27 { A facet jak to facet - potrzebuje wyzwań. Ich kręci to aby gonić króliczka a nie żeby go złapać.} Rozwala mnie ten tekst ale nie skomentuje. Każdy ma prawo do swojej wizji świata.

Gość dzierlatka Zosia
Myrevin nie sprawdziles sie . jakis niepelny facet z Ciebie.

Gość zgwalcona
Myrevin a umiesz się zabrać do " rzeczy"?

Gość dzierlatka Zosia
bo nie trza osiadac na laurach , ze sie juz ma . i sie juz zdobylo. a trzeba wciaz zdobywac a i tak niczego a zwlaszcza nikogo sie nie ma.

Gość Edek G
a jak np. kto straci zwrok?

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej