Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot killer

Wasik.

Polecane posty

Gość kot killer

czy usowacie wasik nad gorna warga. pojawilo mi sie kilka ciemnych woskow bylam raz u kosmetyczki na usowaniu woskiem. i znowu odrosly . teraz biore depilator i usówam je . troche boli ale jakos to znosze. nie wim czy dobrze robie. wiem ze nie wolno golic zwykla maszynka. ale moze lepiej bylo by go zostawic w spokoju.? ja strasznie nie lubie wlosow na ciele. na noglach i rekach prawie mi nie rosna a jak juz sie jakies pojawia zaraz je gole. pod pachami codziennie usówam. mniedzy nogami tez nie mam ani jednego wloska. dla mnie to obrzydliwe jest

Gość kot killer
Czyzby? napislalam ze nie mam wcale wlosow na ciele. na rekach nie mam ani jednego wloska. na noglach prawie mi nie rozna jak juz to 5 wloskow na kolanach ktore i tak zaraz depilije. wasik duzo kobiet ma.pozaty pozatym sama jestem lekarzem i cos wiem na ten temat. pytam sie o sposob usowania go i czy wogole warto. a ten nmoj wasik to 6 wloskow po obu stronach

Gość askjkasjsjkjkasjklak
cos za duzo błędów jak na lekarza:classic_cool:🖐️

Gość kot kiler
ja nigdy nie uzywam polskich liter przecinkow itp jezeli chodzi o takie pisanie. strata czasu i tyle. a pisze bardzo szybko i bledy z tego wynikaja.

Gość monina
jeżeli są ciemne, możesz je usunąć laserem, drogie ale warto