Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrysiak78

Jak się zmienić!

Polecane posty

Gość gabrysiak78

Witam serdecznie! Drogie dziewczynki w związku z poważnymi zmianami w moim życiu, chciałabym też się odmienić, zapomnieć o przeszłości i w końcu zrobić coś dla siebie. Mam słoneczny blond włosów i zaczyna mnie to toszeczkę denerwować. Poradźcie mi proszę jak blond wybrać przy bardzo jasnej cerze i dziewczęcej buzi z odrobiną piegów. Mam 28 lat, chciałabym wyglądać poważnie i elegancko. Czy powinnam iść w stronę popielu czy platynowego blondu (nie chcę farbować na ciemniejszy kolor). Włosy są cieniowane, troszę za ramiona. Zwykle je kręcę na wałki. Czy wizyta u wizażysty czy stylisty coś da? Czy wizażysta powie tylko jak się malować, czy także wspomni o fryzurze i ubiorze? Poradźcie proszę, muszę w końcu wyjść z mojej skorupy...no i chcę się podobać, moze spotka mnie jeszcze coś dobrego i chcę być wtedy śliczna! Buziaczki!

Gość AsiaNiebieska
Gabrysiaczku-Odpowiedz mi najpierw, czy mieszkasz może we Wrocławiu albo Strzelinie? Trochę sie na tym znam, ale łatwiej pomóc, widząc Cię i roamawiając z Tobą (;)

Gość gabrysiak78
Dziękuję za odpowiedź. Mieszkam na Śląsku, niedaleko Katowic. Myślę aby poszukać jakiś specjalistów od wizerunku tylko nie wiem gdzie szukać czy w salonach fryzjerskich, czy oni mają swoje, niezależne gabinety? Muszę się rozejrzeć. Najpierw może zacznę od fryzjera; przecież w sprawie fryzury i koloru to najwłaściwsza osoba.

Gość AsiaNiebieska
Gabrysiaku - włosy masz bardziej złote? czy wpadają w odcień popiołu? Cerę z błękitnym-różowym odcieniem, czy raczej ciepłym - brzoskwiniowym?

Gość AsiaNiebieska
W Katowicach znalazłam tylko jeden adres - ARTIS Szkoła Makijażu tel. 606-591-088, ogłaszają równiaż się ze szkoleniami.