Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durexica

Jakie prawdopodobienstwo lub mozliwosc??

Polecane posty

Gość durexica

Ostatni dzien okresu dzien niepłodny praktycznie, kilka dni do nastepnej owulacji czyli pleminiki nie przezyja we mnie, jakie prawdopodobienstwo zajscia w ciaze (chodzi mi w %), jezli moj mezczyzna skonczy we mnie ??

Gość fdsfsd
skro miałaś dni niepłodne to prawdopodobienswto jest zerowe. co to za pyatnie w ogole. niepłodnośc to niepłodność

Gość zlezy jak dlugie
masz cykle, bo ostatni dzien @ moze byc plodny jest masz je bardzo krotkie. wez pod uwage tez to ze plemniki moga przezyc do 3 lub 4 dni.

Gość zlezy jak dlugie
masz cykle, bo ostatni dzien @ moze byc plodny jest masz je bardzo krotkie. wez pod uwage tez to ze plemniki moga przezyc do 3 lub 4 dni.

Gość aaa okresu brak
zalezy ile masz lat i czy masz reguralne miesiaczki jezeli tak to wszytsko jest ok... a jezeli nie to dzien przed okresem wcale nie musi byc taki nieplodny jak ci sie wydaje... pozdrawiam

Gość zlezy jak dlugie

w tym roku skoncze 19 lat, cykle zawsze miałam dłuzsze niz 21 dni.Ostatnio zrobily sie bardziej regularne i jest to 25 lub 27 dni. krwawienie trwa u mnie 5 dni. owulacje mam według tych najprostszych obliczen i według tego co zaobserwowałam przewaznie w 12 dniu cyklu. boli mnie wtedy jajnik i po sluzie widze,ze to dni płodne. czy według tego jakie bedzie prawdopodobienstwo zajscia, gdyby moj facet skonczyl we mnie w ostatni dzien okresu, czyli 5 dzien cyklu ?

Dosyc krótkie masz cykle. Ja mam ok 30 dni. Kochałam się 2 razy w 2 dniu @, mój D. skończył we mnie. Dziś robiłam test (dla świętego spokoju, minęły 2 tyg od stosunku) i...1 kreska :D Jesli faktycznie obserwujesz u siebie regularność, a owu masz jak piszesz w 12 dc, to wydaje mi się, że powinnaś być spokojna, bo MOIM zdaniem, ciąży z tego nie będzie. Aczkolwiek mogę się mylić :P

kurcze no juz ostatnio oboje chcielismy zaryzykowac, ale kurcze no... nie chce potem wylewac nerwów, lub co gorsze łez :/ a tabletek boje sie zaczac brac:(, boje sie,ze przytyje. niby sa takie, gdzie przy ich braniu organizm nie puchnie bo nie zbiera sie woda, ale mimo wsyztsko nie przynosza rezultatu :/ .