Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość candela

NIE MAM JUŻ PO CO ŻYĆ

Polecane posty

mam pytanie czy piszesz do niego sms-y zeby wrocil do ciebie, ze nie chcesz zyc itd.?????????

Gość candela
On jest na mnie wściekły, wczoraj sam powiedział mi, że mnie nienawidzi. On myśli, że go zdradzałam. Zgrał sobie moje archiwum (a właściwie odzyskał je z serwera) i teraz cały czas to czyta od deski do deski i jeszcze bardziej się dołuje. Jedyne, co mnie pociesza to to, że wiem, że myśli o mnie. Wczoraj, podczas tej imprezy bez przerwy pisał do mnie,aby mnie jeszcze bardziej pogrążyć, aby sie zemścić. a jak nie odpisałam na ostatniego, to napisał-->"śpisz już?". Więc on też o mnie wciąż myśli.Myśli o mnie złe rzeczy, ale nadal myśli.

Gość candela
malutka3....pisze, pisze wciąż.dzisiaj juz tylko jednego, bo juz nie wiem, co mu pisać. a on albo nie odpisuje nic, albo odpisuje, że mam dać mu spokój, że wszystko skonczone i że teraz on czuje sie jak kompletny frajer.

Gość a skąd on wział
twe archiwum? z twojego kompa ściągnął czy jak? ze swojego w domu?

...no nie pasuje :D ale wierzaj mi mroczne zaułki i lochy w mej duszy ale do rzeczy \"Ja wiem, że nie moge prorokować, nie wiem, co bedzie za tydzien, miesiąc, rok. Ale wiem, że juz ni bede mogła osiągnąć prawdziwego szczęścia. \" Wybacz ale TO co napisałaś to już jest wręcz absurdalne. Ty TEGO nie możesz wiedzieć! Zmieniamy się. Nasze pragnienia, oczekiwania ulegają przeobrażeniom, świat ukazuje się nam w innym świetle i jakby inaczej zacieniony... To co napisałaś jest zbyt radykalne.

Gość czytałam wczoraj
Dla mnie facet ktory grzebie w czyims archiwum i niewazne co tam jest, nie jest zbyt w porzadku. A nie mogł po prostu zapytac?:o

Gość candela
no własnie w tym problem, pytał...ale pytał w sposób-"masz jakiegoś kochanka?". wiecd odpowiadałam, ze nie. dla niego to co zrobiłam było gorsze niż zdrada, bo sam powiedział, że gdyby to było raz, to zrozumiałby, ale nie az tak długo. A archiwum wziął z serwera, tyle że wczesniej udostępniłam mu swojego kompa, co było moim błędem.nie jestem na niego wsciekła, że grzebał w nim, nie był mnie pewny...no i wcale sie nie zawiódł na swoim instynkcie.

...jeszcze coś wtrącę. Jeśli nadal czyta i odpowiada to może znaczyć, że to jeszcze nie jest i dla niego koniec. Może sam o tym nie wie a może powoduje nim tylko złość i pragnienie zemsty. Daj jemu i sobie czas jeśli Ci zależy. On też nie jest w stanie myśleć za bardzo się przejął. Przepraszaj ale nie proś, uczuć nie można wyprosić...

nie mozesz sie zalamywac glowa do gory jeszcze znajdziesz swoja milosc tylko nie szukaj jej ona sama cie znajdzie. jak nie mozesz dac sobie z tym rady to pogadaj z kims albo idz do psychologa

mozesz mi napisac jaki byl powod zerwania po wszystkiego nie przeczytalam???

Gość candela a powiedz mi
jak on sie dowiedział o tym ze flirtujesz przez gg? jak sie domyślił? kto mu powiedział?

Gość candela
wiem, że on myśli, wiem, ze wciąż mnie kocha.Ale zawiodłam go...nie wiem, czy mi wybaczy. Nie chce innej miłości, nie wiem, czy potrafie kogoś innego pokochać. A rozmowa...już samo bycie tutaj mi bardzo pomogło, wypłakuje się do monitora i jakoś lżej od razu. Nie wiem z kim mogłabym o tym pogadać. Wszystkich przyjaciół mamy wspólnych. Zapewne większość już uważa mnie zazakłamaną dziwkę. Sama siebie nienawidze, nie wyobrażam sobie, ze ktos inny mógłby zrozumieć moje zachowanie, skoro ja treraz sama go nie rozumiem z punktu widzenia czasu.

po pierwsze nie powinnien czytac twojego archiwum bbo to twoja prywatna rzecz po drugie gdyby cie kochal to usiadl b y z toba by ta sprawe wyjasnic a pozatym powinnien ci ufac bo przeciez zwiazek na tym sie opiera czyz nie????

Gość candela
on dostał smsa od sama nie wiem kogo (domyślam sie tylko, że od mojej współlokatorki), że przyprawiam mu rogi (co jest nieprawdą).:( smutny zbieg okoliczności.

Gość candela a powiedz mi
co za chamówa... myslisz ze współlokatorka cię sypnęła? a kto w ogóle wiedział o ty ze rozmawiasz z kolega na gg? jedna z tych osób musiała na ciebie donieść..

dlaczego on z toba nie porozmawial tylko odrazu zalozyl swoja wersje???????? ach ci faceci mysla jajami a nie glowa :)

Gość candela
malutka3...ale ja go okłamywałam, ze nic sie nie dzieje. nawet ostatniego dnia spytał sie mnie, czy sie z tamtym spotykałam. ja odpowiedziałam \, że nie-a to było prawdą połowiczną: spotkałam sie z nim raz, aby mu powiedzieć, że ma sobie juz całkowicie dać spokój. a Moje słonko najdroższe to przzeczytało, to że sie z nim umawiałam. i nie potrafie mu przetłumaczyć, ze to było bez znaczenia, ze wszystko to nie miało znaczenia.

Gość candela
nikt inny poza tą głupią panną nie zrobiłby tego. poza mną i tamtym facetem wiedziała o tych rozmowach jedynie moja przyjaciółka, ale ona znała prawde o nich, jak nieudolnie próbowałam sie wywinąć z tej znajomości.

Gość candela
ja...wiem, wiem tez, że wszystko juz jest bez sensu.

nie zakładaj ze nie masz po co żyć, tak nie wolno, masz, jestem pewna ze masz... tylko cąły Twój swiat zamknął się wkoło niego, teraz czas odbudować wszystko... może z tym drugim Ci się ułoży... jednak nie rozumiem jednego.. napisałas że ten drugi Ci sie oświadczył.. nie uważasz ze skrzywdziłaś ich obu?

Gość candela
Ale chyba jednak nie napisałam prawdy.Puściłem sie tydzień temu z prezesem Spodzielni Mleczarskiej. Dorabiam jako dyspozytorka dojarek. Po prostu zaszedł mnie od tyłu gdy podłączałam elektryczną dojarkę do krowiego wymienia.

Gość candela
ok, dobra, to ostatnie to nie j napisałam.

Gość candela
wiem, ze skrzywdziłam obu i to bardzo. ten z gg kocha mnie od dawna, ale od początku mówiłam mu, ze nic z tego nie będzie, bo mam kogoś.on jednak nie ustępował. w koncu powiedziałam mu dosadnie- NIE!

Gość telenowela
:P

Gość to teraz powiedz mu TAK
a potem machnijcie dzidziusia i już ci nie ucieknie 🖐️

Gość candela
Ale prezeswowi nie nie mialam odwagi powiedziec nie! Bardzo tego zaluje tym bardziejze bylo mi jak w niebie chociaz to byla obora.

Gość KingaE4715
Korzystaliscie z leku o nazwie Candela? Bo wyszukiwalam opinii na temat tego produktu i chcialam Was zapytac. Mozecie cokolwiek opowiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, znacie jakies zamienniki? Tu przeczytalam troche danych o Candela: http://www.listalekow.pl/candela/ - myslicie, ze to sprawdzone informacje? Nie chcialabym sie rozczarowac i roztrwonic bezsensownie sianko, dlatego licze na Wasze sugestie. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.