Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deska przegralam zyce

czy branie antybiotyku moglo miec wplyw na testy ciazowe?

Polecane posty

Mialam zapalenie od zeba,strasznie spuchlam na twarzy i musialam brac antybiotyki,trwalo to 7dni.Okres spoznial mi sie juz miesiac.ale zadnych ewentualnych objawow ciazy cie mialam.Dentystaa rzucil podejrzenie ze moze jestem w ciyzy bo po kilku dniach brania antybiotyku jeszcze bardziej spuchlam na twarzy.Robilam 2 testy,ale nie jestem w ciazy.ale nie wiem czy antybiotyki nie mialy wplywy na taki wnik.2 dni temu i wczoraj zauwarzylam malutkie plamienie,ale jakby ustapilo..dziwne to jest? :(

Gość dupa Jas
nie wiem

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tez nie wiem

zrob jeszcze jeden test... albo jesli to mozliwe pojdz do ginekologa

Gość a nie pomyślałaś że czas
wybrać się do ginekologa?

a jak z okresem? masz raczej regularnie, czy zdazaly Ci sie takie opoznienia??

robilam test 2 razy,tzn 2 dni pod rzad.wyszly negatywnie.okresy zawsze mialam nieregularne,najdluzsza przerwa byla miesieczna,ale teraz toi co sie wyprawia to juz przesada:( mam 25 lat i nigdy nie bylam u gina i sie nie wybiore.wstydze sie tak bardzo ze nie chce miec dzieci . wiem wiem ,jestem dziwna:(

spokojnie.. radzilabym raczej ta wizyte u ginekologa .. kiedy wspolzylas z facetem? oczywiscie jesli moge wiedziec..

nie wiem kiedy robilas te testy,.. jesli teraz , to pewnie mama nie zostaniesz ( po takim czasie test wykrylby ciaze) ogolnie antybiotyki nie powinny miec zadnego wplywu na wynik testu.. takze chyba powinnas czuc sie spokojnie.. co do okresu, jest to chyba troszke niepokojace.. postaraj sie nabrac troche ufnosci do lekarzy ginekologow..

moim zdaniem naprawdę powinnaś iść do lekarza. to nic strasznego, a wydaje mi się że i tak będziesz musiała to zrobić. za długa ta przerwa w @. nie wiem czy to ciąża, ale idź sprawdź!możesz też dla pewności zrobić sobie w labolatorium test z krwi. on daje większą pewność niż te z moczu. powodzenia

Gość ocipialas
jasne:P