Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buziaczka

Co To Jest Baleyage Korona?

Polecane posty

Gość buziaczka

Byłam ostatnio w jednym z salonów fryzjerski obejrzeć cennik baleyagu i było tam napisane: baleyage 2kolory 120zł baleyage Korona 85zł Co to jest ta korona?

Gość cccccccccccccccccccccccccccc
farbują ci tylko te włosy które są na wierzchu, czyli te które widać, a te pod spodem juz nie...tańsza opcja ale nie każdy może mić zafarbowaną tylko koronę

Gość buziaczka
Aha a czemu nie każdy może mieć zafarbowaną tylko koronę? Bo ja np mam włosy do ramion mocno wycieniowane czyli kaby to było?

Gość buziaczka
Upupupupupup

Gość buziaczka
Kurcze a mógłby mi ktoś przesłać zdjęcie(na maila badź tu linka wkleić) siebie czy kogokolwiek z baleyage koroną na głowie?

Gość buziaczka
Dodam, że włosy mam w kolorze złoty blond, odrosty ciemny blond, baleyage chciałabym jakiś jasny blond w połączeniu z ciemnym.

Gość ja mam koronę i wygląda super
.

Ja na górze mam coś pod ciemny czerwień i pod spodem czarne. Każdy mi mówi, że fajnie wyglądam i pasują mi te kolory, jednak całe czarne włosy nie pasowały do bardzo bladej cery. Mimo tego nie odpuściłam sobie wymarzonej czerni i myknęłam od góry czerwieniem, który tworzy wspaniałą kompozycję. 85 zł? .. niee.. za drogo. Ja byłam u siostry, która zrobiła mi to za darmo :) Pozdrawiam