Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malleus Maleficarum

wredny..zlosliwy...pomocy!!! KOT

Polecane posty

moj kot ma 2 lata, wykastrowany w wieku 7 miesiecy, i strasznie rozrabia..malo spi wogole...a w nocy..standardowo od 4 rano dziczy....po to by obudzic by juz nie spac by mu dac jesc i sie bawic. jak nie wstaje a schowam zabawki by nie halasowal to zrzuca np rzeczy z polek co zrobic? jak go wychowac? czy 2 letniego kota mozna jeszcze nauczyc ze w nocy sie spi a w dzien bawi??? pomocy?Co?

Gość ciężka sprawa
wiadomo że koty chadzają własnymi drogami.Dwuletni kot to kot niestary i jeszcze ci trochę podokucza.Ja też tak miałam,troche się to zmieniło jak zaczęłam mu dawać na wieczór spora porcje jedzenia a le i tak mimo że ma 10 lat potrafi czasami o 5 rano wyprawiac brewerie.Jedyne co go uspakaja i studzi-w dosłownym znaczeniu-to psiknięcie go wodą.O dziwo-działa!

ciezka sprawa...dziekuje za odp..moze jest i to pomysl...bo bic go nie zamierzam..przeciez go strasznie kocham....krzyczenie nie pomaga..znajomi mnie namawiaja by isc z nim do weta po srodki na uspokojenie...ale dla mnie to nie humanitarne...kot jest zdrowy pelen energiii i co faszerwoac go prochami....

Mysle, ze przede wszystkim kotu trzeba poswiecic sporo czasu - tzn. tak go zmeczyc w dzien zabawa, zeby w nocy spal ;)

Katarina....poswiecam mu duozczasu bo on i tak sam w sobie jest strasznie towarzyski,...wszytsko i tak robi ze mna..chodzi za mna jak piesek...uwielbia apotrowac...sznurki czy kuleczki z papieru..ale nawet jak aportuje 4 h pod rzad to nadal w nocy budzi bryka...

Zgadzam się z Katariną. Jak mój kotek się zmęczy w ciągu dnia zabawą to przez całą noc nawet oka nie otworzy.

Ech to on ma chyba kocie adhd ;) Widocznie energia go rozpiera :) Rozumiem cie swietnie, bo mam 3 koty, ktore uwielbiaja sie rano bawic ;) ja zamykam sie w sypialni jak za bardzo wariuja :)

Malleus kup drugiego, moze razem sie pobawia :P ;)

iklee....a tez Ci sie zdarza zeby Cie tak budzil w nocy..bo moj tego nir robi sporadycznie..on to robi noc w noc..a wiesz jak jest..nawet 10 h snu ale przerywanego co 2 h...to koszmar...i tak od 2 lat...

Gość całkiem_inna
nie chcę Cię załamywać, ale .... Moja kotka ma różne paskunde i złosliwe a czasem po prostu niezrozumiałe zachowania. Kiedyś zaczęła bez wyraźnego powodu lać na dywanik w łazience. Czego nie wymyślałam. Kary, krzyki, posypanie dywanika pieprzem (rada z netu), wygotowywanie dywanika, żeby stracił zapach moczu, stawianie misek z żarciem i piciem na ten dywanik (rada z netu). I co? Kot wygrał, wyrzuciłam dywan na śmieci, kocham Ją dalej, razem ze wszystkim:)

Gość ciężka sprawa
oj juz przestańcie wypisywać ,że trzeba się z kotem bawic cały dzień itp itd,koty jak ludzie są różni,mój stary ,leniwy kot czasami o swicie z równowagi mnie wyprowadza bo tak się do czegoś przypnie i np drapie i szeleści i wariuje.....a w dzień ma wszystko w nosie.Poza tym kot to nocny łowca z natury

calkiem_inna - wiesz ja tez sie juz w sumie przyzwyczailam, mam go od maluszka wiec wiem jak jest..z tym ze od pewnego czasu mieszka ze mna ktos i ten ktos nie daje rady...przez to budzenie dzien w dzien od 4 rano...kot jeszcze upatrzyl sobie go jako przytulanke i na nim spi...no i tez go to budzi...bo kot sie kreci hahaha nie wiem co robic..chyba pojde po rade do weta...

Gość kotek i kotka
Jak kupisz kota, to kup kota tej samej płci, ja mam kota i kotkę i ostatnio rodzina mi się powiększyła.

Gość halloooooooo
up