Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona troszke.

CZY WY TEż CZASEM CZUJECIE SIE SAMOTNE?

Polecane posty

Gość zagubiona troszke.

Czy mimo masy ludzi w okoł brakuje wam przyjacioł? szczerej rozmowy o wszystkim? mi tak... i bardzo chcialabym poznac osoby takie jak ja... może się zaprzyjażnimy? wiek w sumie zanzcenia nie ma ale mam 21 lat. czekam na odpowiedzi ;)

Gość Patryk17
mam lat 17 czy mozemy porozmawiac o rajstopkach?

Gość zagubiona troszke.
jesteś prawiczkiem?

Hej! Ja mam 20 lat, jakby co pisz 2026724, będe dopiero po 20 na gg, o ile wogóle będę, bo musze się uczyć na nd egzamin:O

ja tez tak mam, nawet wiek ten sam mamy:) chetnie pogadam, czemu nie:)

Gość szalowa blondynka Józia
cześc mam na imię Wladyslaw i podobnie jak Ty jestem samotny.

Gość zagubiona troszke.
hej. to z tym prawiczkiem to jakis podszywacz czub nie ja ;)) ... o rajstopkach czemu nie. w zasadzie moge o wszyskim pogadac ;)

Gość Kalboy chlopiec klozetowy
a o mojej profesji.

Gość zagubiona troszke.
pewnie tez pracowalam w klozecie nawet sobie na pamiątkę w woreczek foliowy tego aromatu nabralam. :D

Gość zagubiona troszke.
disco bee napewno sie odezwe ale tez musze sie uczyc... niestety. wiecie ogolnie to mam sporo znajmych na uczelni i w ogole... rozmawiamy, smiejemy sie... ale to sa takie gadki o pierdolach ... chodzi o to ze brakuje mi poprostu najzwyklej w swiecie takiej prawdziwej przyjaciolki. nie wiem... moze jestem zbyt zamknieta w sobie... mialam kiedys taka niby przyjaciołke, pisze niby bo jednak czas to wszystko zweryfikował i juz nie utrzymujemy kontaktu choc mieszkamy blisko siebie ;(

w związku z glupimi tekstami pod moim nickiem... założylam sobie nowy pseudonim i z niego tylko bede pisala... to oczywiście ja zagubiona troszke ;) ... to jak jest tu ktoś jeszcze?

Gość dexterkanutka.
ja też tak mam nawet czesto

naprawde nikt wiecej tak nie ma... tylko Ty dexterka dolaczylaś przez ten czas ;( no nic witaj i moze coś wiecj o sobie?

też tak niestety mam...Ale mam zamiar to zmienić. Siebie, swoje życie:) zaczelam od dietki a potem jakoś się wszystko ułoży Mam 20- lat:)

kle z garażu. witaj ;) milo że do nas dołaczyłaś :) moze opowiesz cos wiecej o sobie? co z tą dietka i jakie plany?

:) moze i ja sie dołacze niby wszystko jest ok ale czasem siedze sobie i jest mi smutno i łapie doła bez powodu jestem chetna do rozmow :D

Gość puska33
Hej ciasteczko:) Pewnie że niejednokrotnie czujemy się chyba wszystkie samotne! Najważniejsze zeby sobie z tym jakoś poradzić. Ja wczoraj miałam strasznego doła i dzisiaj rano żeby się znowu w nim nie podrążyć poszłam do kosmetyczki. Niestety nie udało mi się zrelaksować, za bardzo bolało ;)) A dzisiaj jeszcze ostatki..... nie mozna sobie pozwolic na samotność ;) Pozdrowionka

a jak czasme nie mozna sobie poradzic z tym dołem to co zrobic ja czasami mam wrazenie ze nikt mnie nie rozumie i nie wie o co mi chodzi :/ i to mnie jeszcze bardziej dołuje bleee

no właśnie... tez czasem myśle że nikt mnie nie rozumie...i ze niema nikogo kto chciałby zrozumieć...i nie mam z kim poplotkować ;( no chyba ze z chlopakiem...alez facetami to tak nie da sie o niekturych rzeczach ;( ehh gdzie jest jakas moja pokrewna duszyczka? smutno mi troszke.

no widzisz ja tez tak mam zazwyczaj siadam wtedy przed telewizorem i gapie sie bez sensu bo moj chlopak zawsze jest zajety czyms wzniejszym niz ja zazwyczaj jest to komputer ale dobrze powiedzialaś z facetem tez nie da sie pogadac o wszystkim

chcętnie bym usiadal przed telewizorem ale musze jednak zmusic sie do nauki ;( a nie chce mi sie. Moj facet tez mase czsu spędza przed kompem...ale przynajmniejniej nie gra w jakies wciągające gry bo to by byla masakra ;) a ile masz lat jeśli możnan wiedzieć?

Moj nie gra w gry tylko jest informatykiem ( chyba najgorszy zawod jaki moze byc no ale coz miłosc nie wybiera :D ) a ja mam tak wlasciwie juz prawie 22 ja na szczescie juz jestem po wszytkich egzaminach i moge sie wyluzowac ale tylko do poniedzialku bo od poniedzialku sie znow zacznie :/

o to raktycznie masz tyle latek co i ja ;)) a z jakiego miasta jestes?w jakim studiujesz? pewnie informatyk to zajmujcy zawód ale mo też przez prace nie ma dla mnie czasu zabardzo ;( czesto wyjezdza na kilka dni do innego miasta a ja tu bez niego zostaje ;(

własciwie jestem z Legnicy ale teraz mieszkam w Opolu ze względu na studia :) nawet Ci powiem fajne miasto

;)) byłam kiedys w opolu jeden dzień ;) z kumplem pojechalam do jego koleżanek... miasto oki ale troche małe. jestem z warszawy i widzialam różnice... ale zoo było całkiem fajne ;) a jaki kierunek studiujesz ?

ja studiuje pielegniarstwo :) a ty co ?? a jak idzie nauka na egzamin i z czego go masz ?? no wiesz pewnie ze opole sie chowa do warszawy :) nie ma co porownywac :)

Gość w gore.
w gore