Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona troszke.

CZY WY TEż CZASEM CZUJECIE SIE SAMOTNE?

Polecane posty

e tam zdasz :) bede trzymac kciuki jak powiesz kiedy masz egzamin ja dwa tygodnie temu tez sie zastanawiałam jak wszystko pozaliczam i jakos sie udało i od jutr zaczyna mi sie szara codzienność bo znow mam praktyki bleee :) a jak Ci sie nowy dzionek zaczął ??

dzinek minol czybko i niezbyt go wykorzystalam na nauke tak jak powinnam ;( egzamin we wtorek o 13:15... będe wdzięczna za trzymanie kciukow... w ogole od wtorku to możez codziennie cała dobe trzymać za mnie kciuki :0 przyda sie i to bardzo. pozdrawiam.

Gość w gore..

:) no to w takim razie bede trzymać kciuki cały tydzien co tam ciekawego słychać u ciebie ?? bo ja padam po praktyce i jak zwykle jestem w tym wszystkim sama bo nawet nie ma z kim pogadac jak zwykle kazdy ma cos swojego do załatwienia :/

Gość ktoś jeszcze
mimo ze mam faceta i znajomych, to owszem... też czasem czuje siś sama... bardzo sama :( dobrze ze jest to forum ;)

ojej wybaczcie ze nie miaalm czasu tu zajrzeć ;)) czipsik... ja chetnie bym posłuchała o twoich problemach i czas bym znalazla ;)) ale troche cięzko tak na odległość... tak sobie myśle ze może te nasza rozmowe na jakies gg lub e-maile zamienimy? pozdrawiam ;))

no nie ma sprawy to mój mail czipsik@o2.pl :) jak sie odezwiesz na maila podam ci numer gg :) trzymam kciuki :D