malutka3 0 Napisano Luty 16, 2007 boje sie ze ze mna jest nie tak. podczas stosunku nie dostaje orgazmu. blagam o pomoc!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malleus Maleficarum 0 Napisano Luty 16, 2007 pewno za duzo stresu i mysli niepotrzebnych wokol.. tez tak mam a nie naleze do nie temperamentnych hehe da sie z tym zyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka tam xxxzzzyyy Napisano Luty 16, 2007 moze nie kochasz faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jkhku Napisano Luty 16, 2007 a podczas sexu oralnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalina89 0 Napisano Luty 16, 2007 Phi! Ja podczas seksu oralnego nie czuję NIC. Dosłownie nic, zero przyjemności. Raczej dyskomfort, ot co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 michalina89: mlodziutka jeszcze jestes bardzo...moze ktos kiepski w oralu po prostu:P dla mnie bomba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3 0 Napisano Luty 16, 2007 kocham faceta i dlatego chce sie dowiedziec jak jeszcze podczas stosunku mozna osiagnac orgazm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka czarna Napisano Luty 16, 2007 hej malutka3: uz pisalam na erotyku: mam ten sam prblem. sprobuj na jezdzca. ja mam tylko w taki sposob. ylko On tej pozycji nie lubitez mojego kocham bbb, i nie chce zeby bral do siebie moj orgazmoproblem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3 0 Napisano Luty 16, 2007 tak tez sie kochalam i bylo lepiej ale nic z tego nie dostalam orgazmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka czarna Napisano Luty 16, 2007 to juz nie wiem.. a moze sucho? a [przy oralu masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Michalina89 0 Napisano Luty 16, 2007 *tygryska - a czytać umiesz? (moja sygnaturka, \'89 NIE JEST rokiem urodzenia) Uwierz, że dość stara... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malutka 18 Napisano Luty 16, 2007 niech on sie polozy... usiadz na niego...i odchyl sie do tylu no i wiesz chyba co dalej robic ;) ...pomaga :)- sprawdzona metoda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 czytac umiem..ale wrozka nie jestem. jakbys miala nick Michalina89aleWTEDYsieNIEurodzilam to bym myslala ze mioze starsza jestes ale tak to skad mam sobie to wymyslec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka3 0 Napisano Luty 16, 2007 wszystko jest ok tylko brak orgazmu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach