*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 j.w ktoa dolacza? wiecej ruchu, lzejsze potrawy i bedzie sukces! kazda z Was pewnie sie odchudzala juz nie raz... pewniez roznym efektem. teraz musi sie nam udac! ja sie zaparlam: dla siebie, zebysie nie wstydzic wlasnego ciala.. saze ze 7kg to dla mnie optymalnie. waze 62 160 cm.. 55kg to moja wymazona waga.. >>>>>>>>>>Z A P R A S Z A M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 widze ze nie ma chetnych.. ja bede walczyc z moja waga jak tygrys, bo chce sie sobie w koncu podobac!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manganian VII potasu 0 Napisano Luty 16, 2007 mam podobny wzrost(162cm) podobna wage(59kg) i chcve uzyskac podobna(52kg) wiec mozemy sie wspierac :) to bedzie ciekawe;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manganian VII potasu 0 Napisano Luty 16, 2007 ech...jakos sie nie zgralysmy, ja bede po weekendzie:) mam nadzieje ze topic nie upadnie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 jestem jestem. i bede po weekendzie tez:) nie bylo mne chwilowo.. jakas konkretna diete chcesz stosowac czy na tzw. OKO? bo ja wim ze dlugo na dietach nie wytzymuje:( wiec dlatego wiecej ruchu musi byc. wczesniej nie moglam bo mialam powiedzmy kontuzje aletera moge ak najbardziej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 ktos jeszcze?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga...m Napisano Luty 16, 2007 no to i ja zaczynam:) nawet nie zlicze ile razy probowałam sie odchudzic ale bez skutku:( jednak za ktoryms razem musi sie udac!!! tylko ja ie bede stosowala zdnej konkretnej diety bo tak ie potrafie... po prostu zmodyfikuje moj jadlospis. Ale bym chciała w maju wazyc 7 kg mniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 ja tez\"D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 no to startujemy jutro rano. ktos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grube udko Napisano Luty 16, 2007 ja bym chciała z ud tak z 5 cm :P .. ale tylko z ud .. bo biuscik mam niewielki .. jakies rady ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po ile macie lat to ważne Napisano Luty 16, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasadenka 0 Napisano Luty 16, 2007 Hej! Ja też potrzebuje schudnąc gdzies tak z 7kg :P Jestem na topicu o dzikiej motywacji ale ten też mi odpowiada. Co dziś zjadłyście? U mnie bylo: snd - Wasa + serek topiony 2snd - pączek + faworek (uuups) ob. - filet z ryby + surówka kol. - kefir Mam 24 lata, a reszta liczb w stopce ;) powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 dlaczego wazne ile mam lat? z ud tylko? hmmm.. to jakies cwiczenia nauda.. moze .. basen? ale to chyba nic odkrywczego:/ zastanowie sie i napisze. dolaczasz? PS tez bym swoj biuscik zostawila a wszedzie zrzucila.. mam 75 C wiec chyba nie najgorzej, ale... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 na moje oko pasadenka: szczupluyka jestes:) ale nie mi to osadzac.. wazne jak sie z tym czujesz ja mam 24 ... niedlugo... wiec smialo moge sie odmlodzic i napisac 23:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambooszek 0 Napisano Luty 16, 2007 a po co sie odchudzacie?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 zeby lepiej sie czuc w swoim ciele.. przynajmniej ja.. nie wiem jak reszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambooszek 0 Napisano Luty 16, 2007 a moze zamiast odchudzania cwiczonka?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 to tez Bamboszku napisalam:) troche zredukowac jedzenie i cizenia. od poniedzialku ide na aerobic. wczesniej nie moglam bo mialam kontuzje:( dlatego teraz:) a chce zrzucic zeby sie lepiej czuc, zeby sie nei wstydzis w lecie zalozyc krotkich spodenkow... zeby moc pokazac brzuch ZEBY SIE SOBIE SPODOBAC! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 eh.. to z tymi cwiczeniami to od jutra w domu a od poniedzialku na aerobicu:) tak dawno juz mnie tam nie bylo!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambooszek 0 Napisano Luty 16, 2007 ja Ci zazdroszcze :) Nie moge sie odchudzac i nie chce! Nie znosze wszelkich diet! A zasada MŻ i nie jedzenie po 18 konczy sie u mnie wrecz tragicznie - mam chory żąłądek i nie moge go \'obciążac\' w ten sposob ;) Pozostaja mi tylko cwiczenia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 ja tez nie znosze diet... wole sobie sama ulozyc to co zjem niz stosowac sie do czegokolwiek bo tak dlugo nie wytrzymam. a! jeszcze jedno.. chcialabym raz sie moc ubrac w jakas sexy bielizne zeby mi nic nigdzie nie wystawalo tak jak mi sie nie podoba. chce byc szczupla, ale nie chuda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 moze dolaczysz bamboszku? nie o to przeiez chodzi zebysmy adly to samo tylko zeby sie wspierac. taka jest idea mojego topicu.. wiec? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambooszek 0 Napisano Luty 16, 2007 Chetnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambooszek 0 Napisano Luty 16, 2007 Tyle ze jestem studentka spedzajaca wiekszosc dnia na uczelni :( tam raczej zdrowej zywnosci nie znajde :o Zwykle jem 2 posilki dziennie baaaardzo nieregularnie :( Sniadanie kolo 6-8 rano a o 18-20 obiado-kolacje ;x Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 ale ja tez jestem studentka, ktora caly dzien spedza na uczelni! tzn od 8:30-18:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambooszek 0 Napisano Luty 16, 2007 wiec sama widzisz ze jakby miala ograniczyc moje jedzenie to juz by mi nic nie zostalo :D a tak poza tym to co studiujesz ?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 medycyne. a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambooszek 0 Napisano Luty 16, 2007 uaaaaa fajnieee ;) ja fizyke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 medycyne. a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 a ktory rok?:) fizyka? brrrr truuudna!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach