Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*tygryska

TU ZRZUCAMY KILOGRAMY!!!!!! 7kg

Polecane posty

Witam laseczki:) dzisiaj na sniadanko salatka warzywna z jogurcikiem...i chrupkie pieczywo... a na obiadek zrobie ryz...warzywa na parze i piers z kuraka...

Gość asiaczek30
madziulka ryz też nie jest za dobry mój meżczyzna który w drugą stronę ( chce przytyć ) zapycha sie nim sprawdzał wartosci i wmawia mi ze ryz to na mase:) ja tam walczę z tą dietą zelazną:) mam 170cm wzrostu i chcialabym wazyc 56/7 a zaczełam zrzucać od 62 ile teraz waze nie wiem bo postanowiłam nie stawac na wagę do poniedziałku... dieta restrykcyjna...ale jakoś mi idzie...zwarzywszy ze to pierwsza dieta w mym 30letnim zyciu:) moge jak chcecie opisać ją :) postawoilam ja zastosowac bo jakos nie mam siły walczyć miesiąc 2 tygodnie to i tak dużo...hihihihi pozdrawiam was wszystkie... i ciesze sie ze sie tu znalazłam

Ryz rzeczywiscie kaloryczny, podobno lepiej ziemniaczka z wody zjesc. Mi sie zdarza jesc ryz pelnoziarnisty, ale ja na Twoim miejscu ten ryz bym raczej odpuscila.

Gość Rokkitka
Hej dziewczyny ryż w diecie jest niedopbry jesli ktos ma problemy z wypróżnieniem w sensie zatwardzen, no i wtedy jeśli jest odpadowy czyli zwykły biały. Rewelacyjny jest brązowy-i dziki tylko u nas myślą że jak dorzucą 10 procent dzikiego to można go tak nazwać, no i polecam również jaśminowy.

ja dzis zjadlam mala galaretke, kawalek lasagne (maly i z samym szpinakiem) owoce jogurty.. pewlo rzeczy ale bylam na basenie godzinke a teraz zaraz wsiadam na owerek i brzuszki takze zrzuce trroche sadze. juz nic nie jem dzisisja a na kolacje sok srodziemnomorski

ulalala aa a mowil mi lekarz ze wlasnie ryz i kasza jest mniej kaloryzcna i zdrowasza od ziemniakow...wiec juz sama sie pogubilam eh...

Ziemniaki na serio nie sa zle. Fakt, maja duza weglowodanow, i jesli ktos prowadzi diete niskoweglowodanowa, to nie powinien ich jesc. Ale patrzac w tabele kaloryczne - na serio sa w porzadku. Oczywiscie, zalezy tez, jak sie je zjada - puree odpada:) Dziewczyny, polecam super deser!: jabluszka kroimy w plasterki i do piekarnika, temperatura i czas \"na oko\". Potem troszke cynamonu, jak kto lubi slodziku i jogurtu naturalnego... Pycha!!! No i dziala na zaparcia:)

Madziulka - chetnie bym wyprobowala to cudo, ale nie mam skad wziac:( W marcu planuje przyjazd do Polski, to moze zdobede.:) Podobno dziala.

ja dzis sie juz zdazylam opchac czekolada:( zaraz wsiada na rowerek na godzinke a po poludniu moze basen. jutro co prawda chce zaliczac jedna bzdurna rezcz ale jakos z czasem mam nadzieje ze wyrobie:) pozdrawiam

chyba od jutra bede na diecie SB musze sobie cos narzucic bo inaczej nic z tego nie vedzie.. za bardzo kocham czekolade chyba na dietowanie-katowanie:( dorzucilam sport i zmneijszylam normalne posulki ale.... cos slodkiego musi byc. nie wiem jak ja to zrobilam.... rzucilam palenie po 6 latach paleia a nie potrafie wyzbyc sie nalogu slodyczowego:( H E L P!!

Gość Rokkitka
hej Tygryska ja rzuciałam palenie jakieś 1,5 roku temu, i rozumie co przechodzisz, ale jedyne co mogę polecić to hetrolitry wody, oczywiscie niegazowanej i źródlanej a jak cos to wrzucaj kawałek plasterka cytrynki albo rozcieńczej z jakimś soczkiem. mam nadzieje ze dasz rade, ja własnie robie obiadek dla rodzinki którą zaprosiłam ale wiem, że jak pogotuje to juz zapachami się najem. Powodzenia i miłego dnia:)

Gość Bubinka
Witam:0) Ja również chętnie sie przyłączę. Dwa lata temu rzuciłam palenie i w zwiazku z tym sporo przytyłam. Tłuszczyk mam głównie na pupie i w udach więc bez ćwiczeń sie nie obejdzie. Dieta też jest konieczna, bo się uzależniłam od słodyczy;-) Mam 28 lat, 164 cm wzrostu i ważę 62 kg. Chciałabym zrzucić jakieś 7-9 kg. Może z Waszym wsparciem wreszcie się uda:-))))

bubinka. to mamy podobne wymiary... niby gruba nie jestem.. ale zle sie czuje. ja nic nie utylam przez rzucenie palenia.. nie wiem jak to sie stalo:) a palilam ok 6 lat najwiecej ramnke dziennie:( dzis sie znow obzarlam... waze teraz po obiedzie jakies.... 63.5:( eh.. od jutra waze sie raz/ tydz

Gość Rokkitka
Ja ważyłam sie wczoraj a ze dzisiaj dostałam miesiaczkę to nawet nie stawałam na wagę bo zawsze woda troszkę sie magazynuje, ale wczoraj nie było wiecej niż 57kg wiec waga nie podskoczyła. Tak jak pisałam daje sobie jakies 3 tygodnie a raczej moim nadmiernym kilogramom. dziewczyny nie poddajemy sie walczymy dalej:) macie moze jakieś jedzonko czy produkty,które wspomaga spalanie??

ja nie bede uzywac zadnych wspomagaczy. jestem na antytabletkach i moja ginekolog przestrzegala mnie przed tymi produktami.. ostatnio opowiadala mi o ciazy po herbatkach Meridii.... narazie nie spieszy mi sie do macierzynstwa:) sprobuje sama.. wazylam dzis wiecej.. ale dzis biegalam na rowerku juz 40 min jeszcze pobiegam sobie ze 20:) jutro skocze na basenik:P

Gość asiaczek30
a ja juz 7 dzień diety zelaznej...no zobaczymy co bedzie :) oby sie potem nie zażrec od nowa hihihihi ja przy wzroscie 170 cm miałam prawie 63 rekord mój :) nie liczac stanu 2 w 1 ...no ale bardzo zle sie czułam ehh...te przeklęte boczki a tak lubbie jeść:) pozdroovki dla was:)

Gość asiaczek30
podzielę sie z Wami tym co wyczytałam to ze cukier wysokokaloryczny to wiemy wszystkie ale mozna go zastąpić fruktoza podobno dostepna w wiekszych marketach. jest bardziej słodka przez co słodzi sie mniej a po drugie łatwiej przyswajalna i miej kaoryczna moze warto spróbowac ?:)

albo slodziki... feeee fruktoza to cukier z .. owocow.. wchodzi w taki sam cykl przemian jak glukoza

Gość asiaczek30
no słodziki podobno błe... trucizna i nie zdrowe...wieć odradzam ...ehhhh a ja jutro na wage wchodzę i zobacze ile z tych magicznych 7 ubyło wciaz sie taka okrąglutka czuje a jak u was dziewczyny??

Gość łasuch
mam 90 chcę 58 czy to możliwe ratunku

Gość Rokkitka
Tygryska nie miałam na mysli wspomagaczy w sensie jakis tabletek ale chodziło mi o jedzonko które wspomaga prace metabliozmu, jak np kefirek, nie wiem co jeszcze i to mi chodziło. ja dzisiaj w sensie dietki to raczej nie za bardzo ją trzymam, ale czuję sie tak jak bym 100kilometrów przebiegła i rowy przekopała, zaro siły:(

Rokkitka: myslalam ze chodzi Ci o jakaos meridie czy inne paskudztwo czy herbatki przeczyszczajace. a kefirek? prosta sprawa.. pycha!!

Gość Rokkitka
Kiedyś gdzieś czytałam o wyszczególnionym jedzonku które przypiesza metablizm ale teraz już nie wiem, jak cos znjadę to napisze:)

Czesc dziewczuszki kochane:))) u mnie jakos dietka idzie \"dietka\" mojaaa ;))) zapisalam sie na 2 razy w tyg canaletics + 1 w tyg basen :)) zaczynam od jutra ulalalaaa zobaczymy czy wytrzymam te katusze a co do MEIZITANGU to tyle sie tutaj o tym naczytalam ze nie wiem czy nie balabym sie tego brac...wiec wole sie pomeczyc fizycznie jak to nie pomoze+zdrowe odzywianie to wtedy sie moze skusze na to a raczej napenwo... Pozdrawiam Was wszystkie uciekam poogladac Tv bo padnieta jestem buziam:)

Zaliczylam wczoraj ogromna wpadke!!! Pol duzej pizzy, 4 kawalki chleba czosnkowego i lody!!!! Ale, ale, taka nauczke mam teraz, ze nie do wiary, w nocy myslalam, ze umre z bolu brzucha i mam megazaparcia:( Niestety z tym mam non stop problem, nawet jak wpierniczam warzywa, owoce, sliwki suszone i inne takie .:((( Ale dzis dopiero 2 jablka. Nie jest zle. A na czym polega dieta \"zelazna\"? Pozdr!

Czemu tu tak cicho? Od poranka czekam na wpisy a tu posucha. Ja mam trochę więcej do zwalenia tłuszczu ale jak piszecie ile ważycie i na ile chcecie zejść to się zastanawiam czy kiedykolwiek dałabym radę. Mam ograniczenia w stosowaniu diety ale staram się jakoś sobie radzić.( Ograniczenie w stopce :D) Już nie mogę patrzeć na siebie w lusterku , siłownia pomaga trzymać tłuszcz częściowo w nie rozproszonym stanie (celulit) nie żeby było super ale efekty zdają się pojawiać. Chyba powinnam przystąpić do innego topiku o nadwadze np. jak zwalić 15 kg w zdrowy sposób ale oprócz waszego nic podobnego nie zauważyłam. (jeśli istnieje to przepraszam że o nim nie wiedziałam) Te 7 kg byłoby potrzebne do stanu wyjściowego z przed ciąży , a potem pomyślałabym jeszcze o paru zbędnych kilogramach. Nigdy laską nie byłam i wiem że nie będę ale jak większości tu wpisujących się mam nadzieję że w końcu będę zadowolona ze swojego wizerunku . Mogę się przyłączyć ?

Jestem padnieta nie czuje nog...niczego nie czuje ledwo co oddycham juz zpaomnialam jak to jest na canaleticsie...łojejjj a dzisiaj pozwolilam sobie na kawalek mięska...ehhh ale samego z warzywami bez ryzu ziemniakow czy czegos takiego... jakos tu cichooo laseczki pisac cosik ojj kolezanka lodzika zjadla a ja mam dzisiaj taka ochote na cos slodkiego i probowalam juz wszystkiego pomarancza...banana...soki owowcowe i nic dalej mnie ciagnie ale twarda bede o taaak nie dam sieee :D pozdrowka laseczki :*