*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 a moze jakas tabelke zrobiy? hmm ? albo w stopkach sobie wpiszemy? co Wy na to?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambooszek 0 Napisano Luty 16, 2007 u mnie bedzie problem bo nie mam wagi w domu :P mam 165cm i jakies 58kg wagi ;p ide teraz film ogladac ;) milego wieczorka :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambooszek 0 Napisano Luty 16, 2007 3 rok :P pisze prace lic :o tj powinnam pisac :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 ja czwarty:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angelelelle Napisano Luty 16, 2007 Hej :) mogę sie dolaczyc?? :) z ta dieta to u mnie rozne bywa ale staram sie duzo cwiczyc... wieC?? :) Mam 163... i waze okolo 54 kg... ale moj brzuch doprowadza mnie do szalu... ;/ z nog tez moglabym troszke zrzucic... ale to troszeczke ;) Wymarzona waga 48-49 kg ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 choc jestes chudziutka to zapraszam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasadenka 0 Napisano Luty 16, 2007 *tygryska - niestety mam sobie do z(a)rzucenia kilka kilogramów :( Kiedyś ważylam 57 i tez nie bylo jeszcze idealnie. Jak ja bym chciala chodzic na aerobik...ale oczywiscie stosuje wymówkę pt \"nie mam czasu\" ;) a przeciez bycie szczuplą to nie wszystko - warto by przy okazji to ciało \"jakos\" wygladalo a nie bylejako...no ale moze sie zmobilizuje bo wiosna tuz tuz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaania Napisano Luty 16, 2007 Ważne ile macie lat, bo w młodości chudnie się łatwo, w wieku dojrzałym przemiana materii powolnieje, tryb życia często też. Mając 40 lat nie chcę się odchudzać razem z córką, wolę z siostrą, wtedy pokonujemy podobne problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rokkitka Napisano Luty 16, 2007 Hej dziewczyny jeśli można to również sie do was dołacze, mam 170cm wzrostu i waze obecnie 57kg, moja waga jaka chce osiagnąc to 53kg wiec to może mało ale jakos bardzo mi trudno. A mam 25 lat:) Mój probl;emik to brzuszek ale z ud i bioderek też by się przydało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 BOSZ>>>>>> przy Was to zamist lezyc moje kompkesy to sie pograzam:( ale zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asiaczek30 Napisano Luty 16, 2007 witam Panie:) ja jadę na żelaznej...ciężko dziś 4 dzień mija ...doprze bo to tylko 2 tygodnie...a może się udać i podobno 6-7 kg można spaść- zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 16, 2007 3mam kciuki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maksyma Napisano Luty 16, 2007 ja tez chce schudnac 7 kg!! mam 161cm wzrostu i waze 57kg:( a chce 50:)tylko ze wszytskie diety jakie juz stssowalam upadaly:(cwiczyc tez nie za bardzo lubie!myslalam o takich 3 herbatach z herbapolu moze one cos pomoga staram sie nie jesc slodyczy i ciezkich rzeczy!!dzis mialam okropny dzien:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulka_dol 0 Napisano Luty 16, 2007 Janse ja od dzisiaj zaczelam lepiej sie odzywiac... ziemniaki zamienilam na ryz...wiecej warzyw i gotowane miesko biale..i oczywiscie silownia...i napenwo beda efekty:) powodzenia dziewuszki i zyczcie mi tego samego!3mam kciuki napewno damy rade zwłaszcza jak bedziemy tutaj sie wspierac wzajemnie i zrzucimy te zbedne kg hehehe pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maksyma Napisano Luty 16, 2007 ma staram sie nie jadac nic po 17 ale to takie trudne:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulka_dol 0 Napisano Luty 16, 2007 znam ten bol ja o 18 max jadam ostatni posilek..a jezeli pozniej jestes glodna to \"oszukaj\" sama siebie zjedz jakis jogurcik cxzy jabłko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angelelele Napisano Luty 16, 2007 Ja mam lat 18 ale wstydze sie gdziegolwiek wyjsc moim brzuchem ;/ moze znacie jakies dobre cwiczonka na brzuch?? czegos co warto sprobowaC? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulka_dol 0 Napisano Luty 16, 2007 najlepiej to brzuszki... ale proponowalabym pojsc na silownie taka dobra i tam trener pomoze Ci zrzucic to co trzeba ja tak wlasnie zrobie..moja kumpela tam chodzila i pomogl jej trener... bez diety tylko 3 razy w tyg silka zrzucila przez 5miesiecy - 6,5kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Angelelele Napisano Luty 16, 2007 qrcze 5 miesiecy i tylko tyle ;/ w sumie to nie mam mozliwosci pojsc na silownie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziulka_dol 0 Napisano Luty 16, 2007 no tak bo nie miala przy tym diety rzadnej jadla co chcaiala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bambooszek 0 Napisano Luty 17, 2007 jak ja bym miala nie jesc po 18 to bym padla z glodu :P ja mam to szczescie ze cwiczyc lubie ;) powodzenia dziewczyny!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasadenka 0 Napisano Luty 17, 2007 dziś przyjezdzaja do mnie dzieciaki mojego brata i pewnie będzie pizza, ale przeciez nie pochlastam sie z tego powodu...póki co za mna kawa i jogurt nat. z ziarnami Powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 17, 2007 no i nowa stopka. mam adzieje ze dziala. proba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 17, 2007 ok. probuje dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 17, 2007 moze tym razem to lepiej bedzie wygladalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 17, 2007 proba generalna: sorry- jestem kiepska w technice:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 17, 2007 genialna jestem. straznik wagi jest to starujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*tygryska 0 Napisano Luty 17, 2007 zastanawiam sie... co chce na sniadanko. | ostatnio jak bylam z chlopakiem na nartkach to codzoen bylo biale pieczywo... ale chyba trzeba z tym skonczyc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Rokkitka Napisano Luty 17, 2007 Hej hej, a ja mimo iż mam określoną dietkę (np nie jadam białego pieczywa,ograniczam wszystko co białe,do tego duze ilosci wody, jestem wege to jakos ta waga stoi i trudno cos zrzucić). Ale postanowiłam że jeśli do 15 marca nie zejdę choć do 54kg to odpuszczam sobie:) Pasadenka czemu jak przyjeżdzają dzieciaki to musi być pizza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karamba bamba 0 Napisano Luty 17, 2007 Witam dziewczyny! Chetnie sie do Was przylacze. Oto moja historia (zapewne Was urzeknie:): 1 lutego bylo mnie 61kg. 12 lutego juz 57kg. No ale ... trzy dni jedzonka (zmusili mnie, Walentynki i te rzeczy)... i teraz 17sty jest, a ja 59kg ! (Ja wiem, ze to glownie zawartosc jelit, tak sie pocieszam). Wzrost 163cm, daze do 50kg. Dzis - jablko, w planach warzywa na cieplo, jakas zupka. Damy rade!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach