Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piszmy......................

najzabawniejsze, najglupsze teksty panikar na forum o antykoncepji

Polecane posty

Gość piszmy......................

piszcie:) wklejajcie cytaty. ten temat troche się już rozpaczą na temacie wesolutkiej....

Gość to jest dobre
dziewczyna musiala isc do gina zeby ja uswiadomil ze plemniki nie lataja i nie fruwaja w powietrzu :D : "Dostlam okres 31 grudnia. 5 stycznia dzien po zakonczeniu @ piescilam sie z chlopakiem w taki sposob ze ocierlam sie o jego meskosci ale nie o glowke a wytrysk byl poza zasiegiem moich miejsc intymnych ale ten plyn ehh: I jeszcze wczesniejszy post: "Powiedzial ze o otarcie o penisa w ciaze sie nie zachodzi a jeszcze tym bardziej zaraz po okresie. Plemniczki nie lataja sobie od tak, oczywiscie plemniki wystepuje w tym plynie przed wytryskiem ale peeting to wkoncu polega na nie wprowadzaniu penisa do pochwy. Zreszta od 5 stycznia napewno cos by sie z moja macica juz dzialo a chyba lekarz by nie pominal faktu ciazy. Przepisal mi progesteron i mam lekki stan zapalny ktory tez musze globulakmi jakims leczyc. Jak myslicie zaufac lekarzowi ze w ciazy nie zaszlam bo ja to bym chetnie zrobila ten test z Beta jeszcze"

Gość skonczona idiotka...
dzsiaj poszlam odebrac wyniki kolejnego testu z krwi i wyszedl negatywny. ale ja nadal mam wątpliwości czy mogę ufać tym wszytskim testom tak na 100% więc poszłam dzisiaj do 3 różnych ginekologów na usg i wykryto u mnie policystyczne jajniki....lekarz powiedział że jestem bezpłodna i że nie jestem w ciązy ale ja nie mam pewności czy mogę im wszytskim ufać i bardzo sie boję. lecę do apteki po 11 test. mam nadzieje że wyjdzie ujemy myslicie że jestem w ciązy????? ale tak na serio. 7 tygodni temu kochałam sie z facetem w dni niepłodne, z gumką i bez wytrysku.... ale jestem mądra iw iem że zawsze istanieje możliwośc ciązy dobra. to ja lece po ten test bo chyba zaraz oszaleję z tej niepewności.

Gość hahaha dobre..
ja pierdziele co za ludzie :D

Gość ninka buh
a mnie najbardziej nie tylko śmiesza ale strasznie denerwuja te tematy o typu "jestem w ciązy czy nie?- pomózcie" taka rada dla tych wszystkich idiotek co to wypisuja - myśli sie głową a nie dupą