Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwykla codzienna mgla

Biust a twarz kobiety-przerażające odkrycie

Polecane posty

Gość gggegs
no dziwne ja tez jestem ladna z twarzy i 75 c jedrne fajne ale tez jestem cudza a to pech hehe

Gość Szacuenk dla ludzi
Moze juz niedlugo bededziesz moja :-) daj maila! :-P

kolejny żałosny topik założony przez zakompleksionego, samotnego gbura którego nawet taka z małymi piersiami nie chce. tak to wygląda. nie narzekam na mężczyzn, a mam 70B. pewnie dlatego że nie mam do tego powodu do tego narzekania.

ale masz problemy autorze topicu....:o jestem bardzo atrakcyjną kobietą, przynajmniej tak słyszałam...:-) i faktem jest,że nie jestem cycoliną. Mój biust to B 70, tak że nie mam sie czym szczycić....ale czy rozmiar piersi zależy od nas? O naszego widzi mi się? Nie....to wszystko geny kochaniutki, to nie jest jak z brzuchem, udami, posladkami=nie da sie biustu wyćwiczyć. Ale rozmiar mojego stanika nie jest aż tak ważny dla mojego mężczyzny, jak dla ciebie; najwidoczniej. On jest juz dorosły-ma 28 latek, a ty prawdopodobnie jesteś koło 20...z czasem zaczniesz patrzeć na kobiety przez inny pryzmat. PS. Jeżeli Cię to interesuje- mój facet nie jest żadnym typem z \"fistaszkiem\"...ma się czym pochwalić, a na zasobność portfela też nie narzekamy....:-) acha...jeszcze coś-> dla inteligentnych mężczyzn rozmiar biustu nie ma żadnego znaczenia, przynajmniej żaden z moich znajomych przy wyborze partnerki nie zwracał większej uwagi na wielkość piersi. I dobrze!

Gość Moim skromnym zdaniem to
Paćka tak się pocieszaj, moim zdaniem kobieta zaczyna się od C. A twój chlopak, pewnie jest żalosnym onanistą który wie że ciebie się trzymać musi bo nic innego nie znajdzie...

myśl, co chcesz...ja sie z tobą wykłócać nie będę. Zdziwiłbyś się, gdybym pokazała ci mojego faceta. ale to już nie twój problem. zapewne nie musi, ale chce. :p

Gość Moim skromnym zdaniem to
To wrzuć swoją fotkę cfaniaro, zobaczymy czy rzeczywiście jesteś taka butna!

Gość Sieah
haa mi sie trafila sliczna dziewuszka z pieknym biuscikiem 80C z jeszcze fajniejszym pupalem :D

@ Moim skromnym zdaniem to jak na razie to mężczyzna paćki nie przesiaduje na damskim forum i nie wyżywa się zakładając durne topiki które mają zranić kobiety :D :D :D zrozum że większość kobiet na tym forum erotycznym ma już partnerów i że mało którą obchodzi, że nie podoba Ci się mniejszy niż C czy ileś tam. ja nie mam partnera i tez mnie to nie interesuje. a to dlatego że podobam się takim mężczyznom jakim się chce podobać, czyli normalnym, pewnym swojej wartości chłopakom. pS: na kafeterii jest również sporo fajnych i normalnych mężczyzn, ale oni już zazwyczaj mają partnerki :P

Gość chlopy same nie wiedza
czego chca , ma byc chuda, a biust wielki,no tak to rzadko bywa. Albo- albo

fajne chłopy wiedzą czego chcą :P i nie koniecznie jest to duży biust a po prostu atrakcyjna dziewczyna, która zwraca uwagę. a atrakcyjność ciężko ująć w ramy. trzeba mieć to coś....coś co przyciąga, najpierw wzrok a potem umysł... :)

Gość Antonio de
Najlepsze są duże cycusie. Kobieta seksi musi mieć diuże minimum C. Tak jak moja kobieta :) małe piersi to ma facet :)

Gość Antonio de
korzystajac z okazji dodam,ze chętnie poznam starszego pana, moze być z brzuszkiem,do wspólnych zabaw ,jestem pasywny-tylko powazne oferty

Gość Antonio de
i co? są jacyś chętni panowie?

Gość Antonio de
przeciez tak naprawde nie mam dziewczyny. jestem gejem przecież.

Gość nieniewiedzący
do: zwykła codzienna mgła i inni .. niewiedzący Panowie czym wy się podniecacie , przecież dużego biustu potrzebują ci którzy mają kłopoty z potencją.Nie staje wam jak nie dostaniecie dodatkowego bodźca, kobiety o tym wiedzą i nie przejmują się taką krytyką. Sami selekcjonujecie się z braku wiedzy. Przy takim trzeba się nieźle namęczyć. A teraz popatrzcie w lustro i oceńcie swoje walory tak jak to robią kobiety: masz długi nos, duże uszy, długie palce u rąk i duże buty minimum rozmiar45 ? to i ptaka masz dużego . Pomyłek nie ma. Zgrabny noseczek i uszki maleńkie są śliczne do oglądania, ale to wasza wizytóweczka wszystkiego co można znaleźć w rozporku. Pomyłki mogą być po operacjach plastycznych (wtedy rozmiar buta i długość palców daje podpowiedź) A tym którzy bez dużego biustu nie mogą - przecież silikony są już w tym kraju i możesz ładną i mądrą przerobić według swoich potrzeb jak masz $$$$$. Na jakim zadupiu mieszkacie?

:-D ależ zalatuje szczeniactwem....kolego-założycielu topicu; na 75% za kilka lat zmienisz swoje zdanie i przestaniesz patrzeć przez pryzmat biustu...znudzi ci się :p

Gość essss
Paćku glupoty piszesz sama masz chyba naprawde duze kompleksy, szkoda mi cie!

nie mam kompleksów....ale dla mnie jest to śmieszne, że dla kogoś biust może mieć takie olbrzymie znaczenie. Przykładowo: pan X/woelbiciel dużych piersi/ poznaję dziewczynę- łądną, mądrą, zgrabną, wykształconą, kulturalną, spełniającą się zawodowo i lubi ją, nawet bardzo, ale z powodu braku piersi w rozmiarze E i wyżej, nie spróbuje z nią stworzyć związku, tak dla głupiej zasdy. Dla mnie to jest głupie i infantylne...

Gość essss
A dla mnie moja droga glupi i infantylny jest brak tolrencji na upodobania innych jaki prezentujesz, zgodzisz sie ze mna?

Gość niekoniecznie
stworzy zwiazek, bedzie fajnie, zrobia se dzieciaka albo wiecej... i za pare lat panu X zacznie coraz bardziej brakowac tych duzych cyckow (bo zawsz lubil)... bedzie mu z tym zle, zacznie kombinowac, pojdzie na dziwki, moze znajdzie kochanke... zona sie dowie, zwiazek rozsypie, dzieci ucierpia... i po co bylo zaczynac? i zeby bylo jasne: nie jestem zwolennkiem teorii ze kobieta zaczyna sie od C (czy tez D, czy jak kto tam chce). rozmiar biustu nie ma akurat dla mnie znaczenia. ale jesli dla kogos ma (nieistotne teraz czy to jest ok), to niech se po cyckach ocenia, i nawet nie probuje z "plaskimi" dziewczynami. po co komu rozczarowania po fakcie?

ale ja toleruję autora :-) tyle że sądzę, iż z czasem rozmiar biustu przestanie mieć dla niego takie znaczenie....

Gość essss konfident
"niekoniecznie" dzieki za zrozumienie i wsparcie a dla Ciebie Paćka :-* ogromny!

jak byłam nastolatką to tez myślałam, że zwiąże się na dłużej z Hiszpanem, tylko i wyłącznie z Hiszpanem...minęło trochę czasu i nie zamieniłabym mojego Polaczka na żadnego Hiszpanka, tudzież Włocha, Araba, Czarnoskórego...itd. JEST SIĘ ZAKOCHANYM Z POODU, KOCHA SIĘ POMIMO...

Gość essss konfident
Paćka zrozum ja wiem ze kiedys zdradze jesli takiej dziewczyny nie znajdę, więc muszę szukać. Biust duży to mój mini fetysz a dla kobiety podkreślenie swej plci (sorry) :-)

W TAKIM RAZIE NIE ŻYCZĘ CI ABYŚ KIEDYŚ SPOTKAŁ SWOJĄ IDEALNĄ, KTÓRA BĘDZIE WYMAGAŁA OD MĘŻCZYZNY: -STALI WE WŁOSACH -ZŁOTA W KIESZENI -I STALI W SPODNIACH... -....ACH NO I PENISA OD 20 CM. WZWYŻ.... :-) A TOLERUJESZ KOBIETY PO OPERACJACH PLASTYCZNYCH??

Gość essss konfident
paćka prowokujesz...... Ale jak już będę obrzydliwie bogaty ufunduję ci powiększenie biustu do rozmiaru D jeszcze mi podziękujesz...