Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melanik

Rozladuj sie!!!!!!!

Polecane posty

Gość Melanik

Rozladuj swoja energie, zlosc, glupawka bez ograniczen, pisz co chcesz i co w tej chwili czujesz;P

Gość na rynek
when i see U

DLAAAAAAACZEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????????????? 😭

Gość Melanik
I co pomoglo?????????????:D

Gość stoicki spokój
melanik a ty czenu nie krzyczysz?

Gość Melanik
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa.........wystarczy... tak wogole to ja jstem bardzo spokojna w tej chwili;)

No wszystko nie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie tak miało być, wszystko o kant d... rozbić. W tym kraju to już nic dobrego nie ma. Samo zło. Diabeł się zadomowił w ludziach i w powietrzu już chyba też.

Gość Melanik
A moze teraz na spokojnie...... co myslicie o dzisiejszym swiecie?? czy jest lepiej niz kiedys?

Gość jestme do
kurwy nędzy najgłupszy człowiekiem na tym pierdolonym świecie. Co ja tu kurwa robię??????

...a wszystko to chuj, moze czasem trochę mniejszy za to potem jeszcze większy. Coby mnie nie wsadzili za plagiat sama podaję źródło - \"Elektryczne Gitary\".

Świat to może i jest lepszy...bardziej wygodny, ale ludziom się w głowach i nie tylko poprzewracało. Zero wartości, zero uczuć. Szacunek i szeroko pojetą miłość traktują jak zło konieczne. Wszystko się przewartościowało i do tego pomieszało. Zatarła się granica miedzy tym co dobre, a tym co złe. Ludzie sami nie wiedzą czego chcą.Idą przez życie nie patrząc co niszczą po drodze. Człowiek człowiekowi wilkiem.

Gość Melani
A mi sie wydaje ze swiat kiedys byl lepszy. Oczywiscie ze jest w dzisiejsych czasach bardziej wygodny ale... mimo wszystko chcialabym wrocic chocby do lat 90.....